Резюме від 7 листопада 2018 PRO

Олександр

Регіональний, територіальний менеджер, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Координатор проекту виробництва і виведення на ринок продукції ТМ «SNACKY 4 YOU» (Снекова група).

з 12.2014 по нині (9 років 4 місяці)
ТОВ "Світчай", Львів (Виробницво, дистрибюція.)

Аналіз ринку та цінове позиціонування продукції ТМ
• Розробка дизайну упаковки продукту
• Пошук виробничих потужностей
• Узгодження технічних умов
• Підготовка сировинної бази для виробництва
• Розрахунок собівартості продукту
• Проведення договірної компанії та узгодження умов співпраці з дистриб'юторами
• Розробка програм по просуванню продукції і мотивації торгових команд дистриб'юторів
• Контроль дотримання договірних зобов'язань і дебіторської заборгованості.

Регіональний менеджер.

з 02.2014 по 10.2014 (8 місяців)
ПРАТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ КОМБІНАТ ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ»., Дніпропетровськ (Торгівля всі канали збуту через дистрибюторів.)

Лютий 2014р. – Жовтень 2014р. – ПРАТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ КОМБІНАТ ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ».
Регіональний менеджер. (6 областей.) Львівська, Закарпатська, Рівенська, Волинська, Івано-Франківська,Чернівецька.
Дистрибютори : ПП «Світчай», ТОВ «ВЕП Трейд», ПП «Копинець», ПП «Бакайса» ПП «Бордей», ПП «Паук», ПП «Кочан», ТОВ «Світлайф», ТОВ «Барса», ПП «Велес-Торг»,
ТОВ «Юкон-Продтрейд», ТОВ «Асканія Прод», ТОВ «Прикарпатський Торговий Дім».
Проведення переговорів (в т.ч. річних), аналіз регіонального ринку та розробка стратегії продаж в регіоні, розвиток території, розширення активної клієнтської бази. Забезпечення динамічного зростання обсягів продажів через дистриб'ютора на закріпленій території, виконання плану доходу, забезпечення представленості продукту, проведення маркетингових активностей на ввіреній території. Проведення переговорів з VIP та локальними мережами. . Виставлення і контроль за виконанням планів кожним дистриб'ютором. Контроль за своєчасним погашенням ДЗ кожним дистр. Розробка і впровадження різних мотиваційних програм для окремих дистриб'юторів для підвищення продажів.

Квітень 2013р. – Грудень 2013р. – ТДВ «ЖЛ», (Житомерська кондитерська фабрика «ЖЛ»).
Регіональний менеджер. (6 областей.)
Проведення переговорів (в т.ч. річних), аналіз регіонального ринку та розробка стратегії продаж в регіоні, розвиток території, розширення активної клієнтської бази. Пошук та підключення нових дистриб’юторів. Планування, контроль і забезпечення виконання планових показників, координація роботи торгових команд дистриб’юторів. Виконання планів по асортиментній лінійці, стандартах мерчандайзингу, планів по нумеричній та якісній представленості в регіоні. Забезпечення логістичних процесів виконання замовлень. Проведення переговорів з VIP-клієнтами, контроль та координація їх роботи. Планування, контроль проведення маркетингових активностей в регіоні. Контроль та забезпечення своєчасного повернення дебіторської заборгованості. Забезпечення виконання керівних вказівок та розпоряджень. Збір інформації про регіональний ринок, надання аналітичної, комерційної та іншої інформації.

Лютий 2011р. – Квітень 2013р. – ТзОВ «Агросахінвест2002», корпорація «S.I.Group». Регіональний менеджер. (6 областей.)
Проведення переговорів (в т.ч. річних), аналіз регіонального ринку та розробка стратегії продаж в регіоні, розвиток території, розширення активної клієнтської бази. Планування, контроль і забезпечення виконання планових показників, координація роботи торгових команд дистриб’юторів. Виконання планів по асортиментній лінійці, стандартах мерчандайзингу, планів по нумеричній та якісній представленості в регіоні. Забезпечення логістичних процесів виконання замовлень. Проведення переговорів з VIP-клієнтами, контроль та координація їх роботи. Планування, контроль проведення маркетингових активностей в регіоні. Контроль та забезпечення своєчасного повернення дебіторської заборгованості. Забезпечення виконання керівних вказівок та розпоряджень.

Освіта

Державний університет «Львівська політехніка»

Електричні системи і мережі., Львів
Вища, з 1994 по 1998 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Користувач ПК Windows Email Водійські права кат. B 1С:Бухгалтерія Водіння авто Бухгалтерський облік Акцент Операційні системи

Знання мов

  • Польська — просунутий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Цілеспрямованість, комунікабельність, відповідальність, ініціативність. Аналітичне мислення. Лідерські якості. Аналітичний склад розуму. Самостійність.Висока здатність до навчання. Вміння працювати в команді, Стресостійкість.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: