Резюме від 9 травня 2024 PRO

Наталя

Зав. виробництвом, технолог, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
61 рік
Місто проживання:
Монастирище
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар 6р

з 06.2015 по 04.2023 (7 років 10 місяців)
ТМО МВС України по Луганській обл., Северодонецк (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

розробка двотижневого меню, заказ продуктів, розробка технологічних карт, приготування блюд, підтримання санітарного режиму, заказ необхідного обладнання та інвентаря, прийом товару.

Зам. начальника виробництва

з 08.2003 по 09.2014 (11 років 1 місяць)
ООО ПКФ ЛИА Лтд филиал Абсолют, Северодонецк (Роздрібна торгівля)

Підготовка асортименту кулінарної продукції, м'ясних та рибних н/ф, Підбір персоналу на виробництво. , навчання персоналу, інструктаж з ТБ, доведення поставлених керівництвом завдань персоналу. Інвентаризація та облік. Планування та аналіз діяльності. Складання калькуляційних карток. Замовлення та прийом товару на виробництво. Навички роботи на комп'ютері-користувач ПК (Word, Excel)

Завідуюча виробництвом

з 08.1986 по 08.2003 (17 років)
кафе Мозаїка, Сєвєродонецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття кафе з нуля- розробка асортимента, складання нових технологічних карт, навчання кухарів, организація роботи цехів ,замовлення та отримання товарів, ведення документації, приймання та організація банкетних замовлень, закуп товарів, виконання обов'язків директора на час відпустки, робота профгрупоргом підприємства.

Інженер-технолог

з 08.1985 по 08.1986 (1 рік)
ресторан Центральний, Сєвєродонецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню , разробка нових блюд, розробка і відпрацювання технологічних карт, участь в кулінарних конкурсах і виставках, відкриття нової точки, организація виїзних буфетів, взаимодія роботи колективу з 90 людей, проведення святкових заходів.

Технолог харчової промисловості

з 08.1985 по 08.1986 (1 рік)
ресторан Центральний, Сєвєродонецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка технологічних карток і впровадження нових блюд в меню , відпрацювання технологій і їх приготування, навчання персоналу.

Освіта

Харьківський інститут громадського харчування

Технологічний, інженер -технолог громадського харчування, Харьків
Вища, з 1980 по 1985 (5 років)

червоний диплом

Додаткова освіта та сертифікати

бухгалтерский облік-інститут післядипломної освіти при Східно-українському университеті ім.Даля

2014-2015год -3 месяца

Знання і навички

MS Excel MS Word Пользователь ПК Бухгалтерский учет Вміння складати технологічні картки та калькуляції Користувач 1С Доброзичливість Контроль якості продукції Інвентаризація

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

дисциплінована, відповідальна, вимоглива, неконфліктна, врівноважена, комунікабельна, порядна.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: