Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Ольга

Офіс-менеджер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора школи

з 08.2022 по 03.2024 (1 рік 7 місяців)
ПП "БАЙ ДРАЙВ", Львів (Освіта, наука)

Обов'язки: робота зі студентами автошколи, залучення нових клієнтів, укладання договорів на навчання та електронний документообіг, ведення внутрішньої документації, внесення даних в базу та робота зі спеціальною програмою, вхідні та вихідні дзвінки, адміністрування соцмереж, сайту та електронної пошти, забезпечення роботи офісу. В обов'язки також входило виконання доручень керівника, підготовка документів в Exel та Word, контроль здійснення оплат за послуги студентами, вирішення конфліктних ситуацій та контроль роботи інструкторів, викладача, розміщення таргетованої та контекстної реклами, складання графіків початку нових груп, ведення звітності по практичному навчанню студентів в електронній базі, підготовка документів про закінчення навчання. За час роботи покращила функціонал сайту, сприяла частковому переходу на дистанційний запис на навчання, спростила роботу з внесення даних в базу, підтримувала комфортну робочу атмосферу в колективі та працювала над покращенням умов навчання студентів та розвитком школи в цілому. Офіс перейшов на автономне функціонування під моїм керівництвом-без щоденної присутності директора.

Офіс-менеджер

з 06.2019 по 08.2022 (3 роки 2 місяці)
ПП "БАЙ ДРАЙВ", Львів (Освіта, наука)

Обов'язки: робота зі студентами автошколи, залучення нових клієнтів, укладання договорів на навчання, ведення внутрішньої документації, внесення даних в базу та робота зі спеціальною програмою, вхідні та вихідні дзвінки, адміністрування соцмереж, сайту та електронної пошти, розміщення реклами на сторінках школи в інтернеті, забезпечення роботи офісу.
За три роки на цій посаді значно оптимізувала роботу офісу школи, ініціювала покращення оснащеності як приміщення офісу так і обладнання, необхідного для роботи та комфортних умов навчання для студентів. Сприяла збільшенню кількості клієнтів (приблизно втричі), позитивних відгуків як на сторінках в соцмережах, так і живих рекомендацій друзям та знайомим. За високі досягнення у роботі отримала підвищення до заступника директора.

Касир

з 02.2018 по 04.2018 (2 місяці)
ТОВ "Комфі-Трейд", Львів (Роздрібна торгівля)

Розрахунок покупців,оформлення видаткових накладних,ведення касової документації.

Старший продавець-касир,заступник керуючого

з 05.2017 по 10.2017 (5 місяців)
ФОП "Рибій Н.М.", Львів (Роздрібна торгівля)

Відкриття/закриття магазину та касового дня,касова звітність,контроль роботи продавців та порядку в торговому залі,викладка товару,контроль за дотриманням стандартів викладки товару та обслуговування клієнтів,виконання обов'язків керівника в разі його відсутності,розрахунок покупців на касі,навчання та адаптація нових працівників.

Старший закрійник

з 09.2016 по 12.2016 (3 місяці)
ФОП"Кульков", Львів (Легка промисловість)

Розкрій тканини,контроль залишків тканини,розподіл роботи,співбесіда та навчання нових працівників.

Касир торговельного залу,касир ЦК

з 11.2015 по 05.2016 (6 місяців)
ТОВ "Фоззі Фуд", Львів (Роздрібна торгівля)

Розрахунок покупця на касі,контроль правильності зважування та маркування товарів,веденння касової документації.

Розкрійник

з 07.2013 по 06.2015 (1 рік 11 місяців)
Ambiente Furniture Ukraine, Колоденці (Будівельна промисловість, деревообробка)

Розкрій синтепону,прийом сировини згідно накладних.

Освіта

Львівський інститут економіки і туризму

Менеджмент організацій(спеціалізація «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу»),Факультет менеджменту,товарознавства та комерційної діяльності, Львів
Вища, з 2014 по 2018 (3 роки 10 місяців)

Педагогічний коледж Львівського національного університету ім.І.Франка

Початкова освіта, Львів
Незакінчена вища, з 2011 по 2013 (1 рік 5 місяців)

Знання і навички

Користувач Internet Наполегливість Комунікабельність MS Excel MS Word Відповідальність Здатність до навчання Ведення документації Грамотна усна та письмова мова Оперативність Організованість Уміння користуватись оргтехнікою Привітність Неконфліктність Знання офісних програм Ведення соціальних мереж

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Шукаю роботу, яка стане улюбленою. Відповідальна, уважна до дрібниць, із загостреним почуттям справедливості, вміру перфекціоністка та педантична. Легко навчаюсь та засвоюю інформацію, є досвід роботи в умовах багатозадачності та терміновості, пошуку інформації. Допитлива та вимоглива, хочу щоб робота приносила не лише дохід, а й задоволення, та не суперечила моїм принципам і вподобанням. Маю пірсинг та кілька тату, а також рожеві пасма волосся, люблю життя і не люблю обмежувати свої бажання. Є посвідчення водія категорії В,С,СЕ, власне авто та 5 років водійського стажу без ДТП та з 1 штрафом за неоплачену парковку)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: