Резюме від 19 жовтня 2023 PRO

Максим

Адміністратор баз даних, аналітик, керівник підрозділу, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника відділу

з 05.2009 по 02.2022 (12 років 9 місяців)
Головне управління Державної податкової служби у Вінницькій області (ГУ ДПС у Вінницькій області), Вінниця (Державні організації)

Організація роботи на регіональному рівні, дистанційне координування та контроль підлеглих працівників щодо ведення Державного реєстру фізичних осіб - платників податків, обслуговування платників податків, розгляду скарг та вирішення конфліктних ситуацій, надання інформації з Державного реєстру на виконання судових рішень, запитів на отримання інформації з обмеженим доступом та публічної інформації. Безпосереднє обслуговування іноземних громадян - платників податків.

Освіта

Національний університет Державної податкової служби України

Фінансовий, Державні фінанси, Ірпінь, Київська область
Вища, з 2002 по 2008 (5 років 10 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS Access Уміння аналізувати Oracle Database Організація роботи на рівні регіону (29 підрозділів) Обслуговування іноземних громадян Забезпечення захисту інформації в БПД Взаємодія з органами державної влади Розробка нормативно-правових актів Підготовка аналітичних та інформаційних матеріалів Виконання рішень судів, запитів на отримання інформації Підготовка правових висновків

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Причини звільнення: низький рівень доходу, відсутність можливостей для професійного та особистісного розвитку, неприйнятність режиму роботи "швидко і неякісно".

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: