Резюме від 5 січня 2023 PRO

Роман

Региональный менеджер, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Територіальний менеджер

з 06.2018 по нині (5 років 11 місяців)
СФГ "Буштрук", Дніпро (Макаронні вироби (виробництво))

Обов’язки: Встановлюю плани продаж по філіалах, та доводжу плани до всіх працівників дистрибутора. Контролюю та допомагаю у виконанні плану дистрибутором.
Підібрав мерчендайзера для роботи з торговою маркою. Встановлюю цілі мерчендайзеру та контролюю за їх виконанням. Перевіряю звітну документацію мерчендайзера.
Проведжу переговори, по підготовці маркетингових міроприємств та розширення присутності ТМ«Київ мікс» та «Сіті паста» в мережах Львова та Львівської області. Планую маркетингові міроприємства та складаю бюджет маркетингових міроприємств. Контролюю виконання маркетингових міроприємств.
Навчаю та працюю на маршрутах з працівниками торгових команд дистрибутора.
Планую свою роботу. Формую звітность по підсумках своєї роботи, підлеглих, та торгових команд дистрибутора.
Формую замовлення по продукції «Київ мікс» та «Сіті паста» . Контролюю процес доставки продукції на філії дистрибутора .
Проводжу постійний моніторинг та аналіз розвитку ТМ «Київ мікс» та «Сіті паста» , та активності конкурентів на підзвітній території.

Досягнення: Систематично виконую плани. Розширив присутність ТМ «Київ мікс» та «Сіті паста» у всіх каналах збуту. Допоміг, за час моєї роботи, у збільшенні клієнтської бази дистрибутора по даних ТМ на 18%. Збільшив ( у абсолютних одиницях) продажі порівняно з попередніми роками на 14,5%.

Керівник кондитерського напрямку

з 10.2017 по 05.2018 (7 місяців)
ТОВ "ніка Захід", Львів (Дистрибуція продуктів харчування та побутової хімії)

Формування підрозділу з «нуля». Підбір персоналу та навчання персоналу. Формування дистрибуційного пакету. Переговори та укладання угод з постачальниками. Організація та подальша співпраця з логістично-складськими підрозділами та філіями ТОВ «Ніка Захід». Формую звітність та замовлення продукції для виробників Встановлю, розподіляю, та контролюю виконання планів по командах Кондитерського напрямку. Оцінюю роботу підрозділу, та нараховую заробітну платню, та бонуси працівникам підрозділу.

Региональний менеджер

з 08.2012 по 09.2017 (5 років 1 місяць)
ООО "Империя продуктов", Киев (Продукты питания Снеки (продвижение, оптовая торговля) Снеки (производство) Кондитерские изделия (производство) Кондитерские изделия (продвижение, оптовая торговля))

Встановлював план продаж по регіону, розподіляв по напрямках продукції. Розподіляв план між Територіальними менеджерами та дистрибуторами. Щомісячно створював Бізнес плани по дистрибуторах, продумував та запроваджував маркетингові активності по дистрибуторах. З першого дня місяця займався виконанням місячного плану, та допомагаю ТМ та дистрибуторам. Щотижнево складав план роботи, та повернення коштів, та допомагав з поверненням кощтів ТМ. Щомісячно ставив завдання ТМ та контролював їх виконання та допомагав їх виконувати. Щотижнево контролював товарообіг продукції на дистрибуторах, формував замовлення та маршрути доставки. Проводив збори, презентації та коученги з персоналом дистрибуторів, та ТМ. Формував звітну документацію тижневу та місячну, та контролював та перевіряв роботу ТМ. Протягом місяця контролював дотримання проценту затратності регіону. Постійно проводив переговори з дистрибуторами та мережами. Розглядав, аналізував та залучав до співпраці нових дистрибуторів.
Досягнення:Систематично виконував плани. Розширив присутність ТМ «Бумкорн» у всіх каналах збуту. Залучив до співпраці 7 нових дистрибуторів. Збільшив об’єм продаж у абсолютних одиницях на 41% по регіону, та у 3 рази по Львівській області.

Териториальный менеджер

з 06.2009 по 02.2012 (2 роки 8 місяців)
ПАТ "Луцк Фудз", Львів (Изготовление и продажа продуктов питания)

Встановлював плани продаж по філіалах, та доводив плани до всіх працівників дистрибутора. Контролював та допомагав у виконанні плану дистрибутором.
Підібрав команду мерчендайзерів для роботи з торговою маркою. Встановлював цілі мерчендайзерам та контролював їх виконання. Перевіряв звітну документацію мерчендайзерів.
Проводив переговори, по підготовці маркетингових міроприємств та розширення присутності ТМ "Руна" та «Рідний край» в мережах Львова та Львівської області. Планував маркетингові міроприємства та складав бюджет маркетингових міроприємств. Контролював виконання маркетингових міроприємств.
Навчав та працював на маршрутах з працівниками торгових команд дистрибутора.
Планував свою роботу. Формував звітність по підсумках своєї роботи, підлеглих, та торгових команд дистрибутора.
Формував замовлення по продукції ТМ "Руна" та "Рідний край". Контролював процес доставки продукції на філії дистрибутора . Слідкував, та спонукав дистрибутора до своєчасних оплат за продукцію.
Проводив постійний моніторинг та аналіз розвитку ТМ "Руна" та "Рідний край", та активності конкурентів на підзвітній території.

Систематично виконував плани. Розширив присутність ТМ «Руна» та «Рідний край» у всіх каналах збуту. Допоміг, за час моєї роботи, у збільшенні клієнтської бази дистрибутора по даних ТМ на 23%. Збільшив ( у абсолютних одиницях) продажі порівняно з попередніми роками на 16,5%.

Региональный менеджер

з 05.2008 по 12.2008 (7 місяців)
ООО "Арда" (Дистрибуция алкоголя)

Розприділяв плани продаж по дистрибуторах, та каналах збуту. Контроль та активна допомога в виконанні планів продаж торговими командами.
Підбір мерчендайзерів для роботи з торговою маркою. Постановка цілей мерчендайзеру та контроль за їх виконанням. Перевірка звітної документації мерчендайзера.
Проведення переговорів, по підготовці маркетингових міроприємств та розширення присутності ТМ "ТРІНО" в мережах Львова та Львівської області. Складання бюджету маркетингових міроприємств. Контроль за виконанням маркетингових міроприємств.
Навчання та робота на маршрутах з працівниками торгових команд дистрибуторів.
Планування своєї роботи. Формування звітності по підсумках своєї роботи, підлеглих, та торгових команд дистрибуторів.
Контроль за наявністю та своєчасною доставкою продукції ТМ "ТРІНО" на складах дистрибуторів.
Систематично виконую плани. Збільшив присутність продукції у всіх каналах збуту. Збільшив об’єми продаж продукції ТМ "ТРІНО" в три рази (в травні 3100 пл. -в листопаді 9900пл).

Нач.Отдела продаж

з 10.2007 по 05.2008 (7 місяців)
ООО "Атлантис", Днепропетровск Львов (Дистрибуция алкоголя)

Начальник відділу продаж по м. Львову та Львівській області
Повне керівництво підрозділом, розвиток відділу продаж
Підбір кадрів, створення команди
Підготовка та проведення річних переговорів з представниками VIP- клієнтів про умови співпраці на наступний рік, про вхід в нові торгові точки, ввід нових продуктів, та формування планограм, («Інтермаркет», "Львівхолод")
Навчання та контроль персоналу. Контроль та перевірка первинної звітності від підлеглих. Формування звітності по підсумках роботи підрозділу. Оцінка роботи та нарахування заробітної плати працівників підрозділу згідно мотивації прийнятої в компанії.
Розприділення по каналах збуту та доведення до персоналу фірми планів продаж, покриття території, маршрутизації, та контроль за їх виконанням
За час мого керівництва підрозділом - створив дієздатну, мотивовану команду, Збільшив активну клієнтську базу на 36%, об’єм продаж збільшив на 57%, відсоток простроченої дебіторської заборгованості підтримував в межах прийнятих в компанії.

Директор Львівського віддаленого підрозділу + Керівник відділу продаж західного регіону (Львівська, Закарпатська, Волинська, Рівненська, Тернопільська, Івано-Франківська, Чернівецька, Хмельницька область)

з 09.2005 по 10.2007 (2 роки 1 місяць)
ТОВ ТД «Ласуня» м. Київ, віддалений підрозділ , Львов (дистрибуція продуктів харчування власного виробництва та інших брендів ТМ «Ласуня», «Детолакт», «Му»,»Сеньйор помідор», «Ласкава», «Акваласка»)

Повне керівництво підрозділом, розвиток торгового відділу, контроль бухгалтерії, складу та логістики
Підбір кадрів, створення команди
Проведення переговорів з представниками VIP- клієнтів про вхід в мережі супермаркетів, в нові торгові точки, ввід нових продуктів, та формування планограм, («Інтермаркет», «ПАККО», «Вопак», «Сільпо», «МЕТРО», «Львівхолод»)
Вирішення питань з контролюючими органами та державними структурами
Вирішення всіх організаційних та юридичних питань в роботі підрозділу
Навчання персоналу
Формування та доведення до персоналу фірми планів продаж, покриття території, маршрутизації, та контроль за виконанням
Планування, розробка, складання бюджету, організація, та контроль за виконанням маркетингових акцій (промоції, дегустації, активізація роздрібної торгівлі, та інш.)
Виведення підрозділу на самоокупність (при прийнятті мною підрозділу стояло питання про його існування), при мінімальному збільшенні штату збільшення об’єму продаж в три рази.

Региональный менеджер

з 01.2004 по 09.2005 (1 рік 8 місяців)
ТОВ «Консалтинг та маркетинг» Компанія «Мілагро Україна», Киев (Дистрибуцыя кави "Мылагро")

Повне керівництво продажами бренду в регіоні, розвиток дистрибуційної мережі, контроль дебіторської заборгованості та логістики
Підбір дистрибуторів для роботи з брендом
Вирішення всіх організаційних та юридичних питань в роботі дистрибуторів з брендом
Навчання персоналу Дистрибуторів
Формування та доведення до дистрибуторів планів продаж, покриття території, та контроль за їх виконанням
Планування, розробка, складання бюджету, та організація маркетингових акцій (промоції, дегустації, активізація роздрібної торгівлі, та акцій для торгового персоналу дистрибуторів, та для фірм дистрибуторів)
Підключив нових дистриб’юторів у всіх областях що були в моєму підпорядкуванні, VIP-клієнти, напрацьовані мною роздрібні та ринкові клієнти на продукцію, перевиконував плани продаж.

Нач.отдела продаж

з 06.2003 по 01.2004 (7 місяців)
ТОВ «ГАЛПАП", Львов (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Створення з «нуля» відділу роздрібної та дрібно гуртової дистрибуції, формування клієнтської бази, та маршрутів торгових представників
Налагодження роботи торгового відділу. Координація дій, взаємодія з іншими відділами компанії. Розробка системи мотивації відділу.
Підбір, навчання та контроль роботи торгових представників підприємства. „Шефство” в роботі з клієнтами.
Розвиток мережі дистрибуції, збільшення обсягів продажу, контроль дебіторської заборгованості покупців.
Виконання цілей та задач щодо представленості стратегічних брендів компанії в роздрібній мережі.
Робота з представниками компаній-постачальників.
Створена клієнтська база, забезпечено представленість продукції, «впізнаваємість»фірми в роздрібній мережі та, відповідно, збільшено обсяги реалізації і доходи компанії

Керівник відділу продаж

з 05.2002 по 06.2003 (1 рік 1 місяць)
ПП «Вертеп +» , Львов (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Виведення фірми з становища заборгованості по податках в Держбюджет на рентабельність та самоокупність
Розробка концепції роботи відділу роздрібної та дрібно гуртової дистрибуції, формування клієнтської бази, та маршрутів торгових представників
Підбір, навчання та контроль роботи торгових представників підприємства.
Розвиток мережі дистрибуції, збільшення обсягів продажу, контроль дебіторської заборгованості покупців.
Пошук нових брендів для компанії для дистрибуції в торговій мережі м. Львова.
Організація, та контроль за виконанням маркетингових акцій (промоції, дегустації, активізація роздрібної торгівлі, стимулювання роботи торгових представників)
Робота з представниками компаній-постачальників.
Забезпечував «портфель» брендів для розвитку компанії, забезпечував представленість продукції фірми в роздрібній мережі та, відповідно, збільшив обсяги реалізації і доходи компанії

Освіта

Львовская академия ветеринарной медецины

Вет.медицины, врач, Львов
Вища, з 1990 по 1995 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Консалтингової групи „Business System” «Технологія управління командою»

жовтні 2002 р.

«Технологія ефективного виведення продукту на ринок» від «Mac Coffee»

•В листопаді 2002р.

«Техніка ефективних переговорів» від компанії «TACK International» Москва.

•В червні 2005р.

Знання і навички

MS Excel MS Office Користувач Internet Windows Internet Explorer 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік

Додаткова інформація

Лучка Роман Дмитрович

•кваліфіковане орієнтування на ринку продуктів харчування України
•особисті контакт з багатьма торгівельними підприємствами на території України
•знання організації гуртової та роздрібної торгівлі , дистрибуції, мерчендайзингу
•аналітична робота по прогнозуванню продаж та динаміці розвитку ринку
•комунікаційність, досвід ведення ділових переговорів
•досвід роботи з такими ТМ Sandora.Elite, Lavazza, JFK, соки„Мрія” чай „Рішель” „Магрет” „ Майський чай” „ Мівіна” „Добра вода” «Мілагро»„Ласуня” „Детолакт” «Му», «Ласкава», «Сеньйор Помідор» "Жан-Жак", "Клінков", "Золота амфора", "ТРІНО", "Хельсінкі", "Українка",
•швидка адаптація до нових умов праці , навчання та перекваліфікація , здатність вчитися, широта поглядів , схильність до сприйняття нових ідей.
•Відповідальність, спрямованність на досягнення конкретних результатів
•Творча ініціатива, бажання сприймати зміни та готовність управляти змінами
•Організаторські здібності , здатність зацікавлювати людей до праці
•Посвідчення водія категорії В, наявність власного автомобіля.
Тел. Моб. (+050)2960428, (+067)1080701
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Skype: rluchka
Дата народження: 20.05.1971р
Вік : 46 років.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: