Резюме від 8 травня 2016

Любов

Завідувач виробництва, шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
59 років
Місто:
Трускавець

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник виробництва в ресторані «Теодора»

з 03.2012 по 02.2016 (3 роки 11 місяців)
ФОП Семеген (Апарт-готель "Шале-Грааль"), Трускавець (Лікувально-діагностичний оздоровчий комплекс)

Організація та управління виробничим процесом, робота з клієнтами, контроль якості продукції на всіх етапах виробництва, проведення інвентаризацій,складання меню та написання технологічних карток для ресторану по типу шведської лінії. Рішення адміністративних і господарських питань, забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, організація постачання продуктів харчування та матеріальних цінностей, прийняття та розподіл по дільницях.

Завідувач їдальні

з 09.2010 по 09.2011 (1 рік)
Санаторій «Віктор» ПП «ВОТ», Трускавець (Сфера обслуговування)

Написання меню, вивчення літератури та створення нових технологічних карток. Голова бракеражної комісії по прийняттю якісних продуктів та випуску готових страв на шведську лінію.

Шеф-кухар

з 11.2008 по 08.2010 (1 рік 9 місяців)
Санаторій «Віктор» ПП «ВОТ», Трускавець (Сфера обслуговування)

Створення технологічних карток згідно меню, введення нового меню, голова бракеражної комісії по прийняттю якісних продуктів та випуску готових страв для споживачів. Організація бенкетів.

Завідувач виробництвом їдальні «Ді-Анна» та ресторану «Джамбо»

з 03.2008 по 08.2008 (5 місяців)
ТзОВ «Геліос ЛТД», смт. Східниця (Готельно -ресторанний комплекс)

Розробка технологічних карт для їдальні «Ді-Анна» та ресторану «Джамбо». Співпраця з офіціантами, барменами та кухарями.

Заступник завідувача виробництвом громадського харчування

з 07.2006 по 02.2008 (1 рік 7 місяців)
ТзОВ «Ріксос-Прикарпаття», Трускавець (Діагностичний лікувально-реабілітаційний курортний комплекс)

Організація та управління виробничим процесом, вміння та навики всіх кулінарних процесів, робота з клієнтами, контроль якості продукції на всіх етапах виробництва,проведення інвентаризацій, рішення адміністративних і господарських питань, контроль за технологією та якістю приготування їжі,забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил.

Завідувач виробництвом

з 06.2002 по 07.2006 (4 роки 1 місяць)
ЗАТ «Трускавець-курорт» санаторій «Каштан», Трускавець (Сфера обслуговування)

Проведенні банкетів та фуршетних столів. Вивчала попит клієнтів по певних видах став, що давало можливість змінювати меню, згідно потреб клієнтів. Розробляла фірмові страви, та використовувала їх на виробництві.

Інженер-технолог громадського харчування

з 04.1999 по 06.2002 (3 роки 2 місяці)
ЗАТ “Трускавець-курорт» санаторій «Каштан»., Трускавець (Сфера обслуговування)

Складання дієтичного та комерційного меню, розробка технологічних карт згідно меню, вивчення анкет по якості приготування страв та рекомендацій по деяких видах страв. Приймала участь у розробці нових страв та фірмових, проводила контрольні перевірки в приготуванні деяких видів страв, при заміні певного компоненту чи не відповідності втрат при холодній чи тепловій обробці.

Кухар

з 01.1985 по 04.1999 (14 років 3 місяці)
Санаторій «Весна», Трускавець (Сфера обслуговування)

Розробка дієтичного меню та технологічних карт. Приготування страв та працювала бригадиром зміни (отримання продуктів харчування згідно меню) та організація роботи кухарів.

Офіціант

з 01.1984 по 12.1985 (1 рік 11 місяців)
Cанаторій «Весна», Трускавець (Сфера обслуговування)

Вивчення дієтичного меню і обслуговування клієнтів згідно попереднього меню-замовлення.

Освіта

Київський Торгово-Економічний Інститут

Технологічний, Інженер-технолог громадського харчування, Київ
Вища, з 1983 по 1989 (5 років 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Підвищення кваліфікації до кухаря 6 розряду та майстра-кухаря

2002, 2 тижні

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Комп’ютерні навики (Microsoft Office), комунікабельність, відповідальність, вміння швидко вчитись, працювати на результат. Готовність до ненормованого робочого дня.

Схожі кандидати

Бренд-шеф, кухар, технік-технолог, зав. виробництвом
30000 грн, Трускавець

Кухар, помічник кухаря
12000 грн, Трускавець

Шеф-повар
25000 грн, Трускавець, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Шеф-кухар
35000 грн, Трускавець, Тернопіль , ще 7 міст

Шеф-повар
30000 грн, Трускавець

Кухар
Трускавець

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: