Резюме від 6 травня 2024

Сніжана

Бухгалтер, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

МЕЛЬНИЧУК СНІЖАНА ПЕТРІВНА
Україна. Львівськая обл. Львв
06.09.1969 р.н.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») , [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
__________
Ціль: Пошук роботи в стабільній організації

Загальний стаж 28 років, максимальний стаж роботи на одному місці: 11 років




6 років
Жовтень 2016 Травень 2022

головний провідний бухгалтер
ТМ «Єрмоліно» , ТОВ "Київ-ТОРГ"
ведення бух.обліку ФОП, ТОВ у сфері торгівлі продуктами харчування, кадрова робота (більше 100 найманих), звітність, облік ТМЦ , МШП, ОЗ, паливо,тощо)


11 років
Лютий 2003
Травень 2014
головний бухгалтер
ТзОВ "Дантрі"
(Роздрібна торгівля медикаментами, роздрібна мережа, ресторанний бізнес)
Обов’язки:
•Ведення обліку товарів, матеріалів, випуску готової продукції, складання товарних, матеріальних звітів, розробка і впровадження первинних документів та аналітичних відомостей по обліку випуску та реалізації готової продукції, облік операцій за договорами комісії, контроль своєчасності здійснення платежів.
•Оформлення первинних документів, калькулюванням собівартості готової продукції, реєстрацією іноземних інвестицій, розрахунком рентабельності по кожному виду продукції і в цілому по підприємству, обліком розрахункових та касових операцій, робота на РРО
Досягнення: Наведено порядок у документації, переведений бухгалтерський облік на нову бухгалтерську програму, перевірки проходили без претензій до роботи бухгалтерії, наведений порядок в обліку готівкових коштів підприємства, всі звіти здавалися в термін (зменшила термін здачі щомісячної та річної звітності), налагоджена грамотна робота з органами статистки , податкової інспекції, соціальними органами.
2 роки
Січень 2001
Лютий 2003
бухгалтер, головний бухгалтер
ПП "Олеко-Ексім", ТзОВ "Галенергоресурс", ТзОВ "Бізнес-Центр Олеко"
(Оптова торгівля електролічильниками, сдача в оренду приміщень)

Обов’язки:
•Постановка бухгалтерського обліку з "нуля" з використанням 1С Бухгалтерія 7.7.
•Контроль відображення розрахункових і касових операцій в національній та іноземних валютах у бухгалтерському обліку. Контроль обліку руху товарно-матеріальних цінностей, розрахунків амортизації основних засобів і нематеріальних активів, контроль рахунків по оплаті орендної плати
1 рік
Січень 1999
Грудень 2000
головний бухгалтер
ПП "Спот", ТзОВ "Троянда-Захід"
(Роздрібна торгівля морозивом та мороженою продукцією)
Обов’язки:
•Контроль відображення розрахункових і касових операцій в національній та іноземних валютах у бухгалтерському обліку. Контроль обліку руху товарно-матеріальних цінностей, розрахунків амортизації основних засобів і нематеріальних активів
2 роки
Вересень 1994
Листопад 1996
бухгалтер, головний бухгалтер
СП "Вест-ОСТ"
(Оптово-роздрібна торгівля алкоголем та тютюновими виробами)
Обов’язки:
•Ведення обліку товару на гуртовому складі та у роздрібній торгівля, оформлення первинних документів, облік заробітної плати, облік, складання і здача звітності по ПДВ, отримання ліцензій, облік розрахункових і касових операцій (гривня, валюта), складання і здача звітності по заробітній платі, складання статистичної звітності.
Навчання:
2 роки
Вересень 2000
Червень 2002
Львівський політехнічний інститут економічний факультет
(Друга вища не закінчена)

4 роки
Вересень 1987
Червень 1992
Львівський політехнічний інститут факультет автоматики
(Вища професійна)

Січень 1995
Червень 1995
Західноукраїнський колегіум (Перепідготовка)
Факультет підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів по спеціальності "Бухгалтерський облік з використанням персональних ЕОМ
Професійні навики: Знання всіх ділянок бухгалтерського обліку: Ведення всієї первинної документації - виписка рахунки, видаткові, прибуткові, податкові накладні (реєстрація), облік та списання ТМЦ(форма М29), МШП, НМА, ОС, складський облік, банк грн. і валютний, Клієнт-Банк, каса грн. і валютна, облік та списання ПММ, запчастини, авансові звіти, калькуляції, собівартість, реалізація, розрахунки з контрагентами, нарахування з/п, кадрова робота, коректне закриття рахунків, планування ПДВ,складання звітності в соціальні фонди, податкові органи та статистичне управління. Досвід ведення декількох підприємств одночасно(єдиний податок 1-4 група ); Excel, Word, 1С 7 та 1C 8.2, 1С 8.3 ( електрона звітність ОПЗ, Соната, Медок електронний кабінет платника податків)
Підвищення кваліфікації: тренінги, семінари, курси за своєю спеціалізацією
Сімейний статус : незаміжня, дітей немає
Мова : Українська- вільно , російська- вільно, польська - вільно ,англійська: базовий
Водійськи права : категорія В
Додаткова інформація: Відповідальна, пунктуальна, посидюща, тактовна, вимоглива до підлеглих, комунікабельна, здатна працювати в колективі і самостійно, здатна до швидкого навчання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: