Резюме від 16 червня 2017

Ігор

Інспектор з кадрів (служба безпеки, охорона)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний фахівець

з 04.2017 по нині (7 років 1 місяць)
Полтавська міська рада, Полтава (державна сфера)

Складання тендерної документації

Юрисконсульт

з 01.2016 по 07.2016 (6 місяців)
Полтавський коледж, Полтава (державна сфера)

1. Розроблює або бере участь у розробленні документів правового характеру.
2. Здійснює методичне керівництво правовою роботою на підприємстві, надає правову допомогу структурним підрозділам і громадським організаціям, бере участь у підготовці обґрунтованих відповідей у разі відхилення претензій.
3. Готує за участю інших підрозділів підприємства матеріали про розкрадання, розтрати, нестачі, та про інші правопорушення для передавання їх слідчим і судовим органам, вживає заходів щодо відшкодування збитків, заподіяних підприємству.
4. Бере участь у розробленні та здійсненні заходів щодо зміцнення господарського розрахунку, договірної та фінансової дисципліни, забезпечення та збереження власності, в боротьбі з розтратами і розкраданням.
5. Аналізує і узагальнює результати розгляду претензій, судових і арбітражних справ, а також практики укладання і виконання договорів, поліпшення виробничої і господарсько-фінансової діяльності підприємства.
6. Готує висновки на пропозиції про притягнення працівників підприємства до дисциплінарної і матеріальної відповідальності.
7. Бере участь в укладанні господарських договорів, підготовці висновків про їх юридичну обґрунтованість, в підготовці та укладанні колективних договорів.
8. Контролює своєчасність подання довідок, розрахунків, пояснень та інших матеріалів для підготовки відповідей на претензії.
9. Готує разом з іншими підрозділами пропозиції про зміну діючих або відміну тих наказів, що втратили чинність, та інших нормативних актів, які були видані на підприємстві.
10. Веде довідково-інформаційну роботу з питань законодавства і нормативних актів із застосуванням технічних засобів, а також облік чинного законодавства, робить позначки про їх скасування, зміни та доповнення.
11. Провадить роботу з правової пропаганди, ознайомлює посадових осіб підприємства з нормативними актами, які стосуються їх діяльності, а також із змінами в чинному законодавстві.
12. Дає довідки і консультації працівникам підприємства про чинне законодавство, а також висновки з організаційно-правових та інших юридичних питань, надає допомогу в оформленні документів і актів майново-правового характеру.
13. Представляє інтереси підприємства в суді, арбітражі, а також в інших державних та громадських організаціях у процесі розгляду правових питань.
14. Здійснює контроль за додержанням на підприємстві встановленого чинним законодавством порядку .
15. Дає висновки за пропозиціями щодо притягнення працівників до дисциплінарної, матеріальної, адміністративної та кримінальної відповідальності за порушення вимог нормативних документів.
16. Інформує підрозділи підприємства про надання чинності новим або переглянутим нормативним актам , а також про ті, що втратили чинність.
17. Узгоджує нормативно-правові акти, що діють у межах підприємства, інструкції з охорони праці за професіями та видами робіт, а також посадові інструкції.

Старший інспектор ВК (капітан міліції)

з 01.2009 по 05.2015 (6 років 4 місяці)
Полтавське міське управління, Полтава (державна служба (штат 500 чол.))

— Вів облік особового складу підприємства, його підрозділів згідно з уніфікованими формами первинної облікової документації.
- Здійснював контроль над підлеглими працівниками,
— Здійснював пошук та оформлював прийом, переведення і звільнення працівників відповідно до законодавства про працю, положень, інструкцій і наказів керівника підприємства. а також іншу встановлену документацію з кадрів.
— Формував і веде особові справи працівників, вносить зміни, пов’язані з трудовою діяльністю.
— Брав участь у розробленні перспективних і поточних планів з праці і кадрів.
— Готував необхідні матеріали для атестаційної, кваліфікаційної і тарифікаційної комісій, проекти документів, що стосуються винагород і заохочень працівників.
— Заповнював, веде облік і зберігає трудові книжки, визначає трудовий стаж, видає довідки про теперішню і минулу трудову діяльність працівників.
— Вів записи в трудових книжках про заохочення і винагороди працівників.
— Вів облік надання відпусток працівникам, здійснює контроль за складанням і додержанням графіків чергових відпусток.
— Оформлювавдокументи, необхідні для призначення пенсій працівникам підприємства та їх сім’ям.
— Вивчав особливості переміщення і причини плинності кадрів, бере участь у розробленні заходів щодо їх усунення.
— Вів архів особових справ, після закінчення встановлених строків поточного зберігання готує документи для здавання їх до державного архіву.
— Вносив інформацію про кількісний склад персоналу та його рух у банк даних, стежить за його своєчасним оновленням і поповненням.
— Здійснював контроль за станом трудової дисципліни в підрозділах підприємства і додержанням працівниками правил внутрішнього трудового розпорядку.
— Вів облік порушень трудової дисципліни і громадського порядку, контролює своєчасне прийняття адміністрацією, громадськими організаціями і трудовими колективами відповідних заходів.
— Складав встановлену звітність про роботу з кадрами

Механоскладальник

з 03.2007 по 12.2008 (1 рік 9 місяців)
ВАТ ПТМЗ "Укросметал", Полтава (промисловість)

Експедитор, торговий представник

з 03.2004 по 04.2007 (3 роки 1 місяць)
ТД "Полагросервіс", Полтава (торгівля)

Освіта

Національна академію внутрішніх справ

Правознавство, Київ
Вища, з 2010 по 2014 (3 роки 8 місяців)

Полтавський державний педагогічний університет ім. В.Г. Короленка

Теорія і методика фізичної культури, Полтава
Вища, з 2002 по 2008 (5 років 10 місяців)

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК MS Office Користувач Internet Windows Робота з оргтехнікою

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Маю права категорії А,В,С.
Ответственный, целеустремленный, честный, доброжелательный, быстрая адаптация к новому коллективу, трудолюбивый, коммуникабельный, порядочный, настойчив в достижении своей цели, акуратность, тщательность и внимательность при работе с документами
Умею самостоятельно принимать решения и нести за них ответственность.
Не употребляю алкоголь и не курю. Увлечения: активно занимаюсь спортом (волейбол, футбол, баскетбол, тенис) и туризм.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: