Резюме від 13 вересня 2017

Катерина

Офіс-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по роботі з фізичними особами

з 07.2016 по нині (7 років 10 місяців)
IDS AQUA SERVIC, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Забезпечення найбільш повного комунікативного сервісу, клієнтоорієнтованість. Презентація послуг компанії в лаконічній і спонукальній до купівлі формі, рекламна усна презентація додаткового продукту.
Вміння надати найбільш повну і вичерпну інформацію клієнту, відповісти на всі його питання якісно і швидко. Дисциплінованість, стресостійкість, терпіння, вміння знайти вихід із будь-якої, часто нестандартної ситуації.
Прийом вхідних та здійснення вихідних дзвінків до постійних клієнтів. Здійснення продаж основної, додаткової продукції та обладнання. Оформлення замовлень клієнтів. Якісне сервісне консультаційне обслуговування клієнтів компанії.

Інженер з якості

з 07.2015 по 07.2016 (1 рік)
ТзОВ «Ельграф», Львів (поліграфія - виготовлення повноколірної упаковки з картону, гофрокартону та мікрогофрокартону для пакування продукції різних галузей промисловості)

Пошук рішень замість загострення проблеми, альтернативні вирішення поставлених завдань, раціональний і ефективний розподіл повноважень, колективна робота.
Проведення вхідного контролю сировини та матеріалів, систематизація і мінімізація браку виробництва, контроль виготовлення продукції на всіх виробничих етапах, розпізнавання виду браку, причин його виникнення та можливості усунення.
Організація роботи працівників відділу контролю якості, систематизація результатів їх роботи, оформлення актів за результатами роботи відділу.
Співпраця з керівництвом підприємства

Контролер якості

з 12.2014 по 07.2015 (7 місяців)
ТзОВ «Ельграф», Львів (поліграфія - виготовлення повноколірної упаковки з картону, гофрокартону та мікрогофрокартону для пакування продукції різних галузей промисловості)

Візуальний контроль виготовленої продукції після певного виробничого етапу, розпізнавання і систематизація браку

Освіта

Українська академія друкарства

Факультет економіки і організації книжкової справи, спеціальність: Маркетинг (спеціаліст), Львів
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

Користувач Internet MS Office Instagram Facebook Ведення соціальних мереж Впевненість

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Французька — середній
  • Англійська — початковий

Рекомендації

Грещук Любов Ільківна

Грещук Любов Ільківна

Директор з виробництва, ТзОВ "Ельграф"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Особисті якості:

Цілеспрямованість, наполегливість, відповідальність, стресостійкість, пунктуальність, комунікабельність, активність, креативність, грамотна і чітка мова, чесність, бажання працювати, навчатись та професійно вдосконалюватись, без шкідливих звичок

Захоплення та інтереси:

Люблю подорожувати, знайомитись з новими і цікавими людьми, робити фото-сети, займаюсь фітнесом, цікавлять заняття сучасними танцями та пол-денсом, читаю романи українських та зарубіжних сучасників, виготовляю прикраси та шию одяг для себе, люблю тварин

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: