Резюме від 1 березня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3564780

Начальник елеватора, підрозділу, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Викладач

з 09.2007 по 06.2014 (6 років 9 місяців)
Черкаський державний технологічний університет, кафедра «Обладнання переробних та харчових виробництв», Черкаси (Освіта, наука)

викладач дисципліни «Обладнання для збереження та переробки зерна»

старший майстер дільниці сипучих вантажів

з 08.1990 по нині (33 роки 9 місяців)
Сільське господарство, агробізнес

І
Багаторічний досвід роботи і як результат знання всіх технологічних процесів із прийому зерна з залізничного та автомобільного транспорту, зважування, очищення, сушіння, технології зберігання зернових культур, складання помольних партій, грануляція висівок та відвантаження на залізничний транспорт.
ІІ
Знання будови та досвід із обслуговування, ремонту обладнання з транспортування зерна (норій, транспортерів, КШП) та автомобільних розвантажувачів, зерносушарок, прес-грануляторів, електронних вагів та ін..
ІІІ
Ведення матеріально-технічного забезпечення підприємства та його контроль.
ІV
Досвід з проведення інструктажів із охорони праці.
V
Ведення матеріального обліку продукції.

2015р. Пройшов перевірку на знання загальних вимог до розміщення і кріплення вантажів згідно ГОС 22235 що дає право відвантажувати зернові продукти на залізничний транспорт.

Освіта

Одеська національна академія харчових технологій ім. М.В. Ломоносова

Технології зберігання й переробки зерна, Одеса
Вища, з 1982 по 1990 (7 років 11 місяців)

кваліфікація «інженер-технолог»

Додаткова освіта та сертифікати

Пройшов перевірку на знання загальних вимог з розміщення і кріплення вантажів згідно ГОС 22235 що дає право відвантажувати зерно

2015 р.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами