Резюме від 23 листопада 2016

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3673099

Секретарь-переводчик, администратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Марчук Лариса Олексіївна
Дата народження: 26грудня 1969 р.
Громадянство: громадянка України
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел.почта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
1987-1992р.р. – навчання в Київському Державному інституті іноземних мов (зараз Лінгвістичний університет) на факультеті німецької філології. Друга іноземна мова – англійська. Під час навчання у ВУЗі проходила мовну практику в Німеччині

Досвід роботи:
1992-1997 р.р. – працювала на посаді перекладача відділу НТІ у Державному авіаційному науково-випробувальному центрі при в/ч.
Виконувала технічні переклади для різних відділів установи, робила детальні переклади статей науково-технічного напрямку, виконувала переклади інструкцій щодо оснащення в літаках.

1997-2000 р.р. – працювала на посаді секретаря-перекладача у ТзОВ СП «Домен».
Виконувала технічні переклади у галузі друкарства, виконувала послідовний переклад на переговорах з діловими партнерами фірми з Німеччини, а також вела спілкування в телефонному режимі. Проводила переклад під час встановлення друкарського обладнання у типографії підприємства, допомагаючи друкарям освоїти новітню техніку друку.

2000 р. - працювала на посаді секретаря у ЛФ ВАТ «ВА Банк».
Виконувала доручення та розпорядження керівництва з забезпечення оптимального функціонування офісної роботи, відповідала на вхідні дзвінки і вела листування банківської установи з клієнтами та організаціями. Вела кадрове діловодство - накази на надання відпусток, звільнення та прийняття працівників. Вела облік вхідної та вихідної кореспонденції.

2000-2003 р.р. – працювала на посаді товарознавця відділу збуту у ВАТ «Иркутский масложиркомбинат».

Проводила виписку вантажних документів (товарних накладних та рахунків-фактур) на отримання продукції підприємства, забезпечувала продукцією комбінату його магазини(приймала замовлення від магазинів на продукцію і виписувала вантажні документи водіям комбінату, які її доставляли). Виписувала вантажні документи для відправки продукції у вагонах і термосах для покупців з віддалених міст і регіонів.

2003-2005 р.р. – працювала на посаді перекладача-референта в ТзОВ «Акватерм Україна» .
Виконувала технічні переклади різних інструкцій щодо використання продукції німецької фірми Aquatherm, робила детальні переклади статей науково-технічного напрямку, виконувала переклади рахунків-фактур на отримання продукції фірми Aquatherm. Проводила перемовини в телефонному режимі керівництва фірми та партнерів з Німеччини, також вела листування по електронній пошті.
2006 р. – працювала за контрактом на посаді технічного перекладача в ТзОВ НВП «Імво». Виконала технічний переклад інструкцій на німецькій мові щодо встановлення різних видів стелажів у складах для зберігання продукції. Вела переклад на перемовинах з діловими партнерами з Німеччини.

2007-2012 р.р. – працювала на посаді референта-секретаря в ТзОВ «Компанія БК». Виконувала технічні переклади інструкцій до приладів, вела переклад листування керівництва фірми. Виконувала кадрову роботу - накази на надання відпусток, звільнення та прийняття працівників, виписувала відрядні посвідчення працівникам підприємства. Вела облік вхідної та вихідної кореспонденції, службових записок та актів виконаних робіт. Реєструвала проектні роботи, вела архівну роботу по впорядкуванню документів.
2012-2016 р.р. – займалась індивідуальною трудовою діяльністю.
Професійні навики та вміння:
-Досвід перекладу текстів технічного спрямування
-Досвід перекладу у веденні перемовин
-Досвід пошуку та залучення партнерів
-Досвід у веденні секретарської роботи
-Досвідчена користувачка ПК

-2013 р. – закінчила курси удосконалення навиків розмовної німецької мови
-2015 р. - закінчила курси англійської мови за напрямком «Готельний бізнес і туризм»

Знання іноземних мов: українська - рідна, російська – вільно, німецька – високий рівень, англійська – добре.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: