Резюме від 10 травня 2017

Артем

Ревізор, аудитор, контролер з якості, помічник керівника, адміністратор, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Херсон

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

головний ревізор відділу ревізій та контролю

з 07.2010 по нині (13 років 10 місяців)
АТ "Ощадбанк", Херсон (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення керування ревізійною комісією під час проведення перевірок; контроль за виконанням затверджених планів та показників установи банку; підготовка, аналіз та надання щомісячних звітів, щодо діяльності відділу установи банку, перевірка організації роботи установ банку з питань кредитування фізичних та юридичних осіб, поточного обслуговування юридичних осіб, інкасації готівкових коштів, діяльності депозитарію тощо.
Неоднарозово проходив курси підвищення кваліфікації. Починав працювати в 2010 ревізором І-ої категорії, в 2013 році був переведений на посаду головного ревізора.

Освіта

Херсонський національний технічний університет

Факультет "Міжнародних економічних відносин", спеціальність "Бізнес адміністрування", Херсон
Вища, з 2014 по 2016 (1 рік 4 місяці)

Бізнес-адміністрування – це мистецтво управління бізнесом в умовах нестабільного конкурентного бізнес-середовища. Фахівець, що здобув освіту за освітньою програмою «Бізнес-адміністрування» фахівець з адміністрування та управління бізнесом, формування бізнес-стратегій, інвестиційного менеджменту, ділової етики, управління бізнес-конфліктами, підприємницьких інновацій та лідерства у бізнесі. Ви знайдете відповіді на актуальні питання, які виникають в процесі Вашої практичної діяльності.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Робота з оргтехнікою 1С:Підприємство

Додаткова інформація

Маю досвід роботи з ПК та офісною технікою, проведення виїзних тривалих перевірок установ банку. Вільно володію українською та російською мовами, англійською на середньому рівні, програмами: Word, Excel, 1С Підприємство та інші, здатний швидко навчатися новим видам діяльності. Маю посвідчення водія кат. "В" (досвід керування 6 років). Особисті якості відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, старанність, енергійність, вміння працювати в команді та на результат, математичний склад розуму

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: