Резюме від 13 грудня 2023

Ярослав

Юрист, адвокат, арбитражный управляющий, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Киевский институт внутренних дел при Национальной академии внутренних дел Украины

Правоведение, Киев
Вища, з 1999 по 2003 (3 роки 10 місяців)

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ ЮРИСТА

П.І.Б.: Ванжула Ярослав Володимирович.

Дата народження: 02 вересня 1981 року.

Сімейний стан: одружений.

Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Вакансія: юрист, адвокат, арбітражний керуючий (розпорядник майна, керуючий санацією, ліквідатор).

Освіта: закінчив у 2003 році Київський інститут внутрішніх справ при Національній академії внутрішніх справ України і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юрист.

Додаткова освіта: у листопаді 2006 року успішно склав іспит за програмою підготовки арбітражних керуючих і рішенням екзаменаційної комісії присвоєно кваліфікацію арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), маю свідоцтво та ліцензію. У квітні 2007 року за рішенням Київської міської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури отримав свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю та посвідчення адвоката.

Досвід роботи за фахом: 18 років.

По закінченню інституту у вересні 2003 року почав працювати в київській юридичній фірмі ТОВ «АДВОКАТ-ЗАХИСТ» (код ЄДРПОУ 31925807) на посаді юриста, у січні 2006 року був переведений на посаду головного юрисконсульта.

З вересня 2003 року і по теперішній час веду активну діяльність з представництва інтересів клієнтів фірми в судових, державних та правоохоронних органах (в якості захисника). Приймаю участь в судових процесах в господарських судах м. Києва, Київської, Харківської Житомирської, Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Львівської областях, судах апеляційної та касаційної інстанцій, а також в судах загальної юрисдикції.

Маю досвід із стягнення дебіторської заборгованості через господарські суди в тому числі в процедурах банкрутства боржників. Практика взаємовідносин з судовими органами, органами державної виконавчої служби та податковими органами.

В зв’язку з тим, що в юридичну фірму, звертається необмежене коло клієнтів, мається досвід у вирішенні питань з наступних галузей:
- корпоративного права (внесення змін до установчих документів, реєстрація та перереєстрація підприємств);
- господарського права;
- вексельного права (процедура пред’явлення векселя до сплати, стягнення заборгованості за векселями, розробка схем роботи підприємств із використанням векселів);
- договірного права (розробка договорів, юридична експертиза договорів, дача рекомендацій з виконання договірних зобов’язань).

Основні обов’язки:
- участь у процедурах банкрутства та реорганізації (ліквідації) підприємств (в якості арбітражного керуючого);
- супровід господарської діяльності підприємств;
- представництво інтересів підприємств у відносинах з контрагентами, проведення переговорів;
- підготовка та оформлення господарських договорів, угод та контрактів;
- досудова підготовка документації;
- претензійно-позовна та правова робота;
- розробка юридичної документації та схем;
- підготовка проектів документів і внутрішніх нормативних актів підприємств;
- питання з інших галузей права.

Професійні навички:
ПК – користувач (Microsoft Windows, Microsoft Word, E-mail, Internet, інформаційно-правові бази: НАУ, ЛІГА), робота з офіційними правовими порталами державних установ та організацій, Єдиним державним реєстром судових рішень, ДП «Інформаційно-ресурсний центр», професійний машинопис, володіння оргтехнікою.
Володіння мовами: українська та російська – вільно.

Особисті та ділові якості: порядність, відповідальність, дипломатичність, надійність, серйозність комунікабельність, пунктуальність, тактовність, акуратність, спрямованість на результат, бажання самореалізації та підвищення професійного рівня, використання зв’язків при вирішенні професійних питань, швидка адаптація, витримка в екстремальних ситуаціях, здатність працювати в команді.

Додаткові відомості: водійське посвідчення (категорії «В»), власне авто, ноутбук, закордонний паспорт, свідоцтво та ліцензія арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), свідоцтво та посвідчення про право на заняття адвокатською діяльністю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: