Резюме від 15 червня 2017

Ольга

Фінансовий менеджер, аналітик, заступник, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фінансовий менеджер

з 06.2015 по нині (8 років 11 місяців)
ТОВ "Футбольний клуб "Арсенал-Київ", Київ (надання послуг в споривній сфері)

Складання бюджету підприємства, кошторисів та розрахунків видатків. Ведення бухгалтерського обліку підприємства, складання та подання місячної, квартальної та річної фінансової звітності до податкових органів , оптимізація ПДВ, реєстрація податкових накладних та коригувань до них. Здійснення контролю розрахунків із контрагентами. Підготовка платіжних доручень у системі клієнт-банку. Робота із первинними документами.

Головний спеціаліст планово-фінансового відділу управління фінансування та бухгалтерського обліку

з 05.2004 по 06.2015 (11 років 1 місяць)
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку, Київ (державне регулювання ринку цінних паперів)

Складання кошторисів, планів асигнувань та змін до них по центральному апарату та 25 територіальним органам. Здійснення розподілу бюджетних коштів між територіальними управліннями та контролю їх використання. Листування з міністерствами та іншими органами державної влади. Здійснення роботи по затвердженню фінансових планів підпорядкованих підприємств та контроль за їх виконанням, подання звітності. Присвоєно 9 ранг державного службовця, що є найвищим показником для 5 категорії посад (17.05.2006).

Адміністратор

з 10.2001 по 05.2004 (2 роки 7 місяців)
ДП СЗНВК "Хореографічна школа-гімназія "Кияночка", Київ (загальноосвітня, хореографічна)

Організація діловодства офісу. Організація ефективного і культурного обслуговування відвідувачів, забезпечення створення для них комфортних умов, консультація їх по адміністративних питаннях, надання інформаційних й інших матеріалів клієнтам, ведення обліку відвідувачів.

Освіта

Київський національний економічний університет

Банківська справа, управління банківськими інвестиціями, Київ
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Ступінь спеціаліста за спеціальністю банківська справа. Ступінь магістра за спеціальністю управління банківськими інвестиціями.

Київський гуманітарний інститут

Міжнародні відносини, Київ
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 9 місяців)

ступінь бакалавра з міжнародних відносин

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet Користувач ПК Internet Explorer Клієнт-Банк 1С:Підприємство M.E.Doc Adobe Photoshop Adobe Acrobat Reader Adobe Водій легкового автомобіля

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Іспанська — початковий

Додаткова інформація

Пунктуальна та відповідальна. Легко засвоюю нові компьютерні програми та дружу з технікою. Ціную в людях честність та справедливість, вимоглива до себе та терпима до оточуючих. Доброзичлива та оптимістична. Підтримую швидкий темп життя. Отримую задоволення від того, що можу принести користь своїми діями та ідеями для досягнення загальнокомандного результату. Без шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: