Резюме від 19 березня 2018

Микола

Адміністратор-офіціант, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Кузневич Микола Ярославович
Місто: Львів
Дата народження: 18.12.1988
Сімейний стан: неодружений
Національність: Українець
Освіта: 2005 – 2010 НУ Львівська Політехніка, інформаційні технології
Мова: Українська (Рідна)
Російська
Англійська (Розмовна)
Польська (Розмовна)
Досвід роботи:
10/2015 – 08/2016 Ресторан «Бачевських»
Офіціант
03/2015 - 09/2015 Ресторан «Шопен»
Менеджер ресторану
Організація і забезпечення безперебійної роботи ресторану
Управління персоналом: підбір, навчання, адаптація нових працівників
Проведення тренингів та семінарів для персоналу
Ведення робочого графіку, начислення ЗП
Контроль та витримка норм сервісу
Контроль та ведення касової дисципліни
Контроль та планування заявок
Проведення інвентаризацій
Вирішення конфліктних питань
Складання звітів виконаної роботи, фінансових звітів
06/2014 – 02/2015 Ресторан «Грушевський» (Львів)
Офіціант
Обслуговування гостей, банкетів, VIP – обслуговування
09/2012 – 03/2014 Караоке клуб «Manege»(Київ)
Старший Адміністратор
Відкриття караоке клубу з нуля
Набір, навчання, тестування персоналу
Робота з постачальниками, вкладання договорів
Контроль якості сервісу та обслуговування
Контроль якості страв та продукції бару
Організація та проведення вечірок
Розвиток «бази гостей»
Проведення рекламних акцій
Складання звітності для власників закладу

01/2013 – 09/2013 Ресторан «TAJ»(Київ)
Адміністратор
Організація і забезпечення безперебійної роботи ресторану
Управління персоналом: підбір, навчання, адаптація нових працівників
Проведення тренингів та семінарів для персоналу
Ведення робочого графіку, начислення ЗП
Контроль та витримка норм сервісу
Контроль та ведення касової дисципліни
Контроль та планування заявок
Проведення інвентаризацій
Вирішення конфліктних питань
Складання звітів виконаної роботи, фінансових звітів

04/2012 – 12/2012 Ресторан «TAJ» (Київ)
Обслуговування гостей, банкетів, VIP – обслуговування
Офіціант
02/2011 – 03/2012 Елітний ресторан музей «Духмяна Піч» (Київ)
Офіціант
Обслуговування гостей, банкетів, VIP – обслуговування
Особисті якості:
Високі організаторські та комунікативні здібності
Врівноваженість, ініціативність та вміння приймати самостійно рішення , відповідальність, активна життєва позиція
Прагнення до професійного та особистого росту.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: