Резюме від 17 лютого 2017

Роман

Шеф-повар

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф повар

з 10.2011 по 10.2016 (5 років)
гостиница Интурист, Запорожье (гостинично ресторанный)

Шеф повар

з 01.2009 по 09.2011 (2 роки 8 місяців)
Отель Воздвиженский, киев (гостинично ресторанный)

Су шеф

з 03.2007 по 07.2009 (2 роки 4 місяці)
ресторан Держава, Киев (гостинично ресторанный)

Повар

з 04.2006 по 04.2007 (1 рік)
ресторан Любава, Киев (гостинично ресторанный)

Шеф повар

з 02.2004 по 01.2005 (11 місяців)
докер паб, Киев (гостинично ресторанный)

Освіта

спту

алушта
Середня спеціальна, з 1992 по 1995 (2 роки 8 місяців)

Додаткова інформація

Проходил стажировку у французского шеф-повара Дамьена Тюрьеса.
Прослушал семинар шеф-повара «Эстонской школы гостеприимства» Рудольфа Виснапуу.
Принимал участие на мастер классе у Стефано Антониолли.
Мастер класс Кристофа Муазана шеф повара ресторана Le Celadon, имеющего 1 Мишлен звезду.
Мастер класс голандского фуд- дизайнера Марайи Вогельзанг

Член ассоциации кулинаров Украины

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: