Резюме від 4 травня 2024

Олександр

Шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Су-шеф / шеф-кухар
(повна зайнятість)

Дата народження: 16 липня 1993р.
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Ключові знання та навички

• Знання азіатської, паназіатської, італійської, індійської, середземноморської, української та європейської кухонь;
• Знання рецептур та способів приготування різноманітних страв;
• Участь у розробці та впровадженні меню;
• Досвід складання ТК;
• Оцінка контролю якості харчової сировини;
• Участь у відкритті ресторану;
• Навички управління колективом;
• Вміння працювати в команді;
• Гарний естетичний смак;
• Вміння презентувати та оформлювати страви.

Досвід роботи

• 07.2023 - 01.2024
Ресторан Samna, кухар
• 04.2023 – 06.2023
Ресторан Джустіно-Гриль, шеф-кухар, проектний менеджер
• 06.2021 – 04.2023
Ресторан Пян-Се Rest, шеф-кухар
• 03.2021 – 15.05.2021
«Новий канал», проект «Пекельна кухня», food producer
• 05.2020 – 02.2021
Ресторан «Rabbit Habit», кухар універсал
• 02.2020 – 05.2020
Карі-бар "Delhi Delhi", кухар гарячого процесу
• 09.2019 – 02.2020
Ресторан «Публіцист», кухар гарячого процесу
• 08.2018 – 09.2019
Міське гастро-кафе "Frankie Capital Cafe", старший зміни
• 10.2017 – 08.2018
Ресторан «Fish House», кухар гарячого процесу
• 04.2017 – 10.2017
Ресторан «Semifreddo», кухар холодного процесу
• 09.2016 – 04.2017
Ресторан «BAO», кухар гарячого процесу / WOK
• 06.2016 – 09.2016
Ресторан «Причал 24», кухар гарячого процесу
• 06.2015 – 06.2016
Ресторан «Nobu», кухар універсал

Освіта

Вища професійна школа № 19 (м. Шостка). Рік закінчення – 2012 рік.

Особисті якості

Пунктуальність, відповідальність, комунікабельність, ініціативність, вміння працювати в команді та знаходити спільну мову з людьми, любов до кулінарії, творчий підхід, охайність, відсутність шкідливих звичок, організованість.

Схожі кандидати

Шеф-кухар
35000 грн, Київ

Шеф-повар
40000 грн, Київ

Шеф-повар
25000 грн, Київ, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Шеф-повар
Київ

Шеф-кухар (бренд)
Київ, Львів

Шеф-повар
45000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: