Резюме від 22 лютого 2017

Михаил

Прораб сантехнических работ, начальник участка

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
66 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Турчик Михайло Васильович

Мета: заміщення посади Керівника дільниці
Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адреса: м. Бровари, вул. М.Лагунової 4/22
Дата народження: 22.10.57

Освіта
Закінчив Український інститут інженерів водного господарства за спеціальністю "Водопостачання та каналізація " в 1980р.

Досвід роботи
Трудову діяльність розпочав в тресті "Київсільспецбуд" СПМК-503 в м. Бровари на посаді майстра, а згодом прораба, де працював з 1980р. по 1991р., виконуючи санітарно-технічні роботи в багатоповерхових житлових будинках) №4 і №10 по вул. М. Лагунової, об'єктах соціально-культурного призначення: Броварський військкомат, дитячий садок Світлотехнічного заводу, школа села Мокрець; об'єктах промислового призначення: тепличний комбінат в с. Калинівка, Київська птахофабрика та ін.

1991-1996рр. працював в місті Києві в МП "Іскра" майстром, а в СПМК-618 головним інженером.

З 2002р. займався приватним підприємництвом - монтажем зовнішніх і внутрішніх санітарно-технічних мереж (ліцензія №556 504 від 10 квітня 2003р.).
3а цей період виконані санітарно-технічні роботи на об'єктах фізкультурно- оздоровчого комплексу: фітнес-клуб "Київ. Спорт. Клуб" на пр-ті Дружби народів,_спортклуб_«Акваріум»
(пр-т Героїв Сталінграда), корпус №4 санаторію «Пуща- Озерна».

Також успішно проведені роботи на об'єктах торговельних мереж: отпово-роздрібний магазин "Фуршет " біля ст. метро «Нивки», "Тіко-Маркет " по вул. Мате Залки, центр торгівлі "Даринок" біля ст. метро «Лісова».
Приймав участь в монтуванні внутрішніх санітарно-технічних мереж багатоповерхових житлових будинках корпорації "Познякижилбуд" на вул. Старонаводницькій 13 та бул-рі Л. Українки.

В період з 2005-2006рр. виконував санітарно-технічні роботи при будівництві житлового будинку по вул. Черняхівського 21 в м. Бровари, що здійснювала генпідрядна організація ЗА Т «Фірма ПІДРЯД».

Крім цього, є досвід проектування та виконаних робіт в котеджах, офісах, окремих квартирах.
Досвід управління колективом до 20 чол. До складу підпорядкованої бригади входять висококваліфіковані спеціалісти: слюсарі-сантехніки 4-6 розрядів, газоелектрозварники 5-6 розрядів. Бригада оснащена газо- та електрозварювальною апаратурою, необхідним електроінструментом та здатна виконувати роботи з застосуванням сучасних технологій та матеріалів.
З метою підвищення кваліфікації своїх працівників, освоєння сучасних методів виконання санітарно-технічних робіт, ознайомлення і застосування на практиці нових матеріалів та обладнання тісно співпрацюю з фірмами, які реалізовують свою матеріально-технічну базу на ринку:
"Пайпхаус"- вул. Васильківська;
"Акура"- вул. Зої Гайдай;
"Поліколор"- вул. Щусева;
"Рехау"- вул. Ковпака;
"Вавін Україна- вул. Васильківська;
"Аквасистем"- пр-т Червоних Козаків;
"Гермес"- вул. Н. Василенко;
"Аквапекс" – вул. Э. Потьє та багато інших.

Семінари і практичні поради колег з указаних фірм мають велике значення для підвищення якості виконання робіт і продуктивності праці.
Особисті якості:
працелюбний, енергійний, зібраний, стресостійкий;
притаманна висока самоорганізація, аналітичні здібності, здатність керувати колективом 10-20 чол.

Додаткові відомості
наявність посвідчення водія, автомобіля

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: