Резюме від 19 лютого 2018 PRO

Игорь

Управляющий, нач. охраны, администратор, шеф-повар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Нач цеха

з 03.1990 по 05.2010 (20 років 2 місяці)
Мясокомбинат,Ч\П, Запорожье (Колбасные изделия)

Обвальщик,мастер,Ст мастер,Нач цеха.УБД.

Освіта

Кпу

Готельно ресторанный бизнес,психология., Запорожье
Незакінчена вища, з 2015 по 2017 (2 роки)

Продолжаю обучение

Додаткова освіта та сертифікати

Норвежский университета организация малого бизнэса(сертификат имеется)

0,5 года

Знання і навички

Приготовление пищи,обвалка.

Знання мов

Польська — середній

Додаткова інформація

Технолог по приготовлению пищи окончилась Зтоп в 1985

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: