Алеся
Менеджер ресторана (банкет-сервис, управление клубом), администратор
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 33 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4021463
Досвід роботи
Менеджер ресторану
з 02.2023 по нині
(1 рік 3 місяці)
Gastro Bar "TRUST", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття нового закладу у форматі "середнього" сегменту.
Вирівнювання та будова всіх робочих процесів зі старту. Планування схем роботи у практичній та реальному часі.
Навчання сервісу під формат закладу, і його безпосередньо проекції, і задуманої "родзинки".
Абсолютний підхід до роботи, з неординарними та цікавими ідеями, з точковими моментами та деталями, які підкреслять особливість проекту та задуми.
Складання графіків роботи персоналу, контроль виходів на
роботу, дотримання встановленого дрес-коду закладу;
-Управління та контроль роботи персоналу (від 4-15 осіб)
-Робота з касою та контроль касових операцій.
-Прийом замовлень на проведення банкетів, фуршетів, організація та
контроль їхнього проведення;
-Контроль якості обслуговування гостей;
-Спілкування з гостями та відвідувачами;
- Контроль підготовки залів до роботи та локацій на території, чистоти приміщення протягом усієї зміни
• Розробка планів проведення та обслуговування заходів;
-Вирішення внутрішніх проблем, конфліктних ситуацій з гостями
-Складання закупівель за господарськими, продуктовими товарами. Контроль закупівлі.
Менеджер ресторана
з 07.2021 по 01.2023
(1 рік 6 місяців)
Restaurant & vinoteka " ZITTI", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття нового закладу у форматі "Premium" сегменту.
Вирівнювання та будова всіх робочих процесів зі старту. Планування схем роботи у практичній та реальному часі.
Навчання сервісу під формат закладу, і його безпосередньо проекції, і задуманої "родзинки".
Абсолютний підхід до роботи, з неординарними та цікавими ідеями, з точковими моментами та деталями, які підкреслять особливість проекту та задуми.
Управляючий менеджер
з 10.2020 по 07.2021
(9 місяців)
Ресторан караоке - клуб "Cher" (попередньо "Elvis"), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Servis
з 06.2020 по нині
(3 роки 11 місяців)
Днiпровська Рiвьера, Avalon Project, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер ресторана
з 06.2019 по 12.2019
(6 місяців)
Ресторан "Радiо Тбiлiсi", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер ресторана
з 05.2018 по 11.2018
(6 місяців)
Ресторан "Il Pelicano" pasta and grill, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Складання графіків роботи персоналу, контроль виходів на
роботу, дотримання встановленого дрес-коду закладу;
-Управління та контроль роботи персоналу (від 4-15 осіб)
-Робота з касою та контроль касових операцій.
-Прийом замовлень на проведення банкетів, фуршетів, організація та
контроль їхнього проведення;
-Контроль якості обслуговування гостей;
-Спілкування з гостями та відвідувачами;
- Контроль підготовки залів до роботи та локацій на території, чистоти приміщення протягом усієї зміни
• Розробка планів проведення та обслуговування заходів;
-Вирішення внутрішніх проблем, конфліктних ситуацій з гостями
-Складання закупівель за господарськими, продуктовими товарами. Контроль закупівлі.
Менеджер клуба ресторана
з 10.2015 по 04.2019
(3 роки 6 місяців)
"GRAMMY" клуб караоке, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Администратор ресторана
з 05.2014 по 10.2018
(4 роки 5 місяців)
Замiський комплекс "Sobi Club", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Составление графиков работы персонала, контроль выходов на
работу, соблюдения установленного дресс-кода заведения; работа с вызывным персоналом;
-Управление и контроль работы персонала (от 8-60человек)
-Прием заказов на проведение банкетов, фуршетов, организация и
контроль их проведения;
-Контроль качества обслуживания гостей;
-Общение с гостями и посетителями;
- Контроль подготовки залов к работе и локаций на территории, чистоты помещения на протяжении всей смены
• Разработка планов проведения и обслуживания мероприятий (банкетов, фуршетов)
-Решение внутренних проблем, конфликтных ситуаций c гостями
-Составление отчетности
-Составление закупок по хоз.товарам
- Контроль качества подачи и приготовления блюд, время и внешний вид подачи блюд, сервировки столов...
Старший менеджер ресторана
з 11.2012 по 09.2013
(10 місяців)
Замiський розважальний комплекс "Партизан", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Составление графиков работы персонала, контроль выходов на
работу, соблюдения установленного дресс-кода заведения;
-Управление и контроль работы персонала (от 8-20 человек)
-Прием заказов на проведение банкетов, фуршетов, организация и
контроль их проведения
-Решение внутренних проблем, конфликтных ситуаций гостями
-Составление отчетности
-Организация закупок продуктов на кухню
-Контроль качества обслуживания гостей
-Общение с посетителями
Администратор ресторана
з 11.2011 по 07.2012
(8 місяців)
Сучасні будівельні технології, ТОВ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-контроль работы подразделений (суши-бар, пицца-бар, паб ресторанного типа, бильярд, боулинг)- Контроль подготовки залов к работе, чистоты помещения на протяжении всей смены - Обучение персонала- Организация и контроль работы обслуживающего персонала (10 человек)
-Разработка планов проведения и обслуживания мероприятий (банкетов, фуршетов)
- Контроль качества обслуживания клиентов ресторана
- Контроль качества подачи и приготовления блюд, сервировки столов
- Общение с посетителями, решение конфликтных ситуаций с посетителями и персоналом.
Менеджер ресторана
з 05.2008 по 05.2012
(4 роки)
Замiський розважальний комплекс "Партизан", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Составление графиков работы персонала, контроль выходов на
работу, соблюдения установленного дресс-кода заведения;
-Управление и контроль работы персонала (от 8-50человек)
-Прием заказов на проведение банкетов, фуршетов, организация и
контроль их проведения
-Решение внутренних проблем, конфликтных ситуаций гостями
-Составление отчетности
-Организация закупок продуктов на кухню
-Контроль качества обслуживания гостей
-Общение с посетителями
Освіта
Киевский институт гостиннично-ресторанного и туристического бизнеса
Менеджмент ресторанного дела, Киев
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 8 місяців)
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вільно
- Російська — вільно
Додаткова інформація
Цiкавлюсь і використовую в практиці "Психологію", що є цікавим і необхідним у сервісі ресторану, в багатьох аспектах і напрямках, цей напрямок впливає на маркетинг, продажі і сервіс різних видів та рівнів.
Особисті якості:
-Спрямованість на результат
-Відповідальність
-Працьовитість
- Наполегливість
-уміння працювати як у команді, так і самостійно;
-Комунікабельність
-Виконавчість
-Стресостійкість
Вiльно володiю ПК:
Windows, Word, Excel, Internet;
1-С, (D-2, B-52), Poster, Art Rest,
Stere House 3.32.;
Компас, R-kepper(4,6,7версии),
I-ako(front and back office).
Схожі кандидати
Адміністратор клубу, кафе, ресторанів, барів, оператор компʼютерного набору, касир
18000 грн, Київ
Sales manager, project manager, business development manager, bid manager, manager of procurement
Київ
Керуючий рестораном, банкет-менеджер, адміністратор з харчування
45000 грн, Київ, Яремче
Менеджер мережі кав'ярень, адміністратор ресторану
Київ
Event-manager, координатор, бренд-менеджер проектов, организатор мероприятий
Київ, Дистанційно