Резюме від 15 березня 2021

Анжела

Лашмейкер, візажист, адміністратор салону краси, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Лашмейкер, візажист

з 06.2017 по нині (6 років 11 місяців)
Салон краси “Experience “, студія «Єва», салор краси «Віана», салон краси «icapelli», Львів (Краса, фітнес, спорт)

Старший адміністратор ресторану

з 11.2013 по 04.2017 (3 роки 5 місяців)
Готель "Нобіліс", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація і координація роботи офіціантів та барменів;
- Складання графіків роботи персоналу;
- Нарахування заробітної плати персоналу;
- Замовлення продукції для ресторану;
- Робота з накладними;
- Робота з інвентаризаційними відомостями;
- Навчання персоналу ресторану;
- Підготовка і обслуговування «Шведського столу» на сніданках;
- Складання меню на бенкети,фуршети i iх організацiя,
- Органiзацiя виiзного обслуговування,
- Конференц сервіс;
- Вирішення конфліктних ситуацій з гостями;
- Здійснення роботи з ефективного і культурного обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов;
- Забезпечення контролю за збереженням матеріальних цінностей;
- Проведення необхідних організаційно - технічних заходів;
- Робота по пiдвищенню ефективностi дiяльностi ресторану;
- Проведення співбесід і набір персоналу.

Адміністратор
з 11.2003 по 10.2013 (9 лет 11 месяцев)
ТзОВ "Компанія"Акорд" кафе-бар "Парк" (Сфера обслуговування)
- Зустріч гостей
- Контроль обслуговування гостей
- Контроль работи офіціантів
- Контроль видачі и подачі страв на стіл
- Спілкування з гостями для підвищення якості кухні і обслуговування
- Вирішення конфліктних ситуацій з гостями
- Прийом резервів
- Заказ продукції на бар
- Складання замовлень на банкети і фуршети
- Організація обслуговування банкетів і фуршетів
- Робота з ПК
-Складання калькуляційних і технологічних карток

Адміністратор, Бекерай «Віденські булочки» 2010р

Офіціант, бармен
2000-2003 рр
Кафе «Італійський Дворик», ресторан «Муза», піцерія «Академія», кафе-бар «Робін Гуд».

Освіта

Інститут Економіки і Туризму

Технологія харчування, Львів
Вища, з 1999 по 2005 (5 років 9 місяців)

Диплом спеціаліста з присвоєнням кваліфікації інженер-технолог.
Посвідчення кухаря 5-го розряду і офіціанта 4-го розряду

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office iiko Poster SERVIO Абак

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Особисті якості:
Комунікабельність,відповідальність,вміння працювати в колективі,наполеглевість,порядність,чесність,целенаправленність,ввічливість,тактовність.
Хороші комунікативні навички (телефон, листування, особисті зустрічі), навички психолога, вміння знаходити компроміси і уникати конфліктних ситуацій.
Відвідую семінари по досконалості особистості,вивчаю англійську мову.
Мета:
Кар'єрне зростання, постійний розвиток в сфері обслуговування.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: