Резюме від 21 червня 2017

Татьяна

Data Scientist Junior, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Главный специалист

з 09.2008 по нині (15 років 8 місяців)
Private joint-stock company "Kyiv Energy Company", Киев (Публічне акціонерне товариство «КИЇВЕНЕРГО» — унікальний енергокомплекс теплоелектроцентралей, теплових та електромереж, налагоджувальних, ремонтно-будівельних, транспортних та інших підрозділів, які забезпечують столицю України електричною та тепловою ен)

Специалист по базам данных, стратегиям данных и потребительской аналитике. Работаю вместе с членами групп по исследованиям, потребительским и цифровому маркетингу, средствам массовой информации и по управлению продуктами. Группа стратегии данных создана для мощного аналитического потенциала, который может преобразовать данные клиентов в управляемые модели машинного обучения, аналитические продукты и отзывы потребителей для поддержки автоматизации маркетинга и принятия решений на основе данных во всех уголках нашего бизнеса.
Конкретные обязанности:
Разработка новаторских, масштабируемых решений интеллектуального анализа данных, которые заменяют сложные данные о поведении пользователей и превращают их в практический анализ.
Проведение нерегламентированного анализа, моделей и заданий, прогнозирование поведения
Создание и представление идей, прототипов и доказательств.
Идентификация широкого спектра структурированных и неструктурированных баз данных для анализа.

Освіта

Національний технічний університет України"Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського"

Институт Энергосбережения и Энергоменеджмента Специализация «Енергетичний менеджмент», Киев
Вища, з 2003 по 2009 (5 років 5 місяців)

Кафедра електропостачання готує фахівців, які спроможні розробляти, проектувати й експлуатувати інтелектуальні енергетичні комплекси та системи, інтегровані системи електропостачання, як централізовані, так і децентралізовані, створювати системи енергетичного менеджменту для промислових і муніципальних об’єктів на основі концепції Smart Grid, мікросистеми та віртуальні енергетичні станції, створювати сучасні системи енергетичного менеджменту, працювати за сучасними енергозберігаючими, енергоефективними технологіями, здійснювати моніторинг енергоспоживання промислових підприємств на основі застосування інформаційних і комп’ютерних технологій.

На сьогодні кафедра електропостачання є провідною кафедрою України з випуску фахівців з спеціальностей «Електротехнічні системи електроспоживання» та «Енергетичний менеджмент».

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — просунутий
  • Німецька — середній
  • Французька — початковий

Додаткова інформація

Родилась в Киеве в 1986году.
С 1993 училась в киевской школе №98, закончила 9 классов. В 2001году поступила в «Технічний ліцей Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», где закончила 10-й и 11-й классы в 2003году.
Успеваемость – по 12-ти бальной шкале -11,2балла.
В 2003 поступила в НТУУ «КПИ», закончила обучение в 2009.
Уже в 2008году работала в ПАТ «Киевэнерго», и после окончания обучения и получения диплома перевелась на инженерную должность.
В ПАТ «Киевэнерго» прошла по должностной иерархии от контролера до главного специалиста Департамента информационно-консультационной работы.

Схожі кандидати

Junior Data Scientist
Київ, Івано-Франківськ , ще 3 міста

Junior Data Analyst
25000 грн, Київ, Ворзель

Junior Data analyst
35000 грн, Київ

CRO, ризик-менеджер, аналітик, data scientist
Київ

Junior data analyst
Київ, Львів, Харків

Information Security Specialist, менеджер з інформаційної безпеки, бізнес-аналітик, Project manager
Київ, Дніпро, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: