Резюме від 24 червня 2017 PRO

Ірина

Продавець-консультант, офіціант, 5 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст з продажів

з 03.2017 по нині (7 років 2 місяці)
ПРОСТОР, Львов (Роздрібна торгівля)

грамотна консультування відвідувачів,знання товару

Освіта

НУ"Львівська політехніка"

Комп'ютерна інженерія, львіві
Незакінчена вища, з 2016 по 2020 (3 роки 9 місяців)

Комп'ю́терна інжене́рія — це навчальна дисципліна, що об'єднує інформатику та комп'ютерні мережеві технології, частини електротехніки та програмної інженерії, необхідні для проектування та розроблення комп'ютерних систем, тобто апаратного та програмного забезпечення.

Комп'ю́терний інжене́р — це фахівець з комп'ютерних мереж і технологій. Комп'ютерні інженери, як правило, мають професійну підготовку в галузі електротехніки, програмного забезпечення та інтеграції апаратно-програмного забезпечення. Комп'ютерні інженери займаються багатьма аспектами обчислень: від проектування окремих мікропроцесорів, комп'ютерів і суперкомп'ютерів до кругового проектування. Зазвичай завдання, пов'язані з комп'ютерною інженерією, включають написання програм і мікропрограм для вбудованих мікроконтролерів, проектування надвеликих інтегральних схем, аналогових давачів, плат змішаних сигналів, а також розробку операційних систем. Комп'ютерні інженери також працюють над дослідженнями для робототехніки, які спираються на використанні цифрових систем для управління і контролю електричних систем, таких як двигуни, системи зв'язку та давачі.

Знання і навички

MS Word

Додаткова інформація

Дружння,мила , спокійна,комунікабельна.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: