Резюме від 18 серпня 2017

Андрій

Начальник отдела продаж

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу продажів

з 09.2015 по 06.2017 (1 рік 9 місяців)
АБ "Укргазбанк", Киев (Фінанси, банки, страхування)

- Організація роботи Відділення для виконання завдань, передбачених бізнес-планом, відповідальність за результати діяльності Відділення
- Організація проведення заходів щодо підвищення ефективності продажів банківських продуктів клієнтам роздрібного бізнесу.
- Організація роботи із партнерами – автосалонами, страховими компаніями, ріелторськими компаніями, забудовниками, нотаріусами: пошук, зустрічі, налагодження взаємодії з метою отримання потоку клієнтів, контроль за розвитком такої взаємодії
- Організація презентацій банківських продуктів на підприємствах/організаціях ( у т.ч. зарплатних), залучення на обслуговування у рамках зарплатних проектів.
- Аналіз ринку банківських продуктів для роздрібних клієнтів, вивчення попиту та потреб кінцевих споживачів банківських продуктів і конкурентного середовища в сегменті роздрібного банкінгу
- Здійснення оперативного керівництва поточною діяльністю Відділу
- Організація операційної діяльність та здійснення внутрішнього контролю за законністю, правильністю та своєчасністю відображення в бухгалтерському обліку проведених операцій у відповідності до діючого законодавства України, нормативних документів НБУ, а також внутрішніх нормативних документів Банку.
- супроводження операцій по РКО;
- відкриття депозитів;
- випуск корпоративних платіжних карток;
- аналіз та супроводження кредитних операцій;
- залучення та підключення Клієнтів до системи Інтернет Клієт Банк (Онлайн Банкінг, PC Банкінг);
- моніторинг Клієнтів по діючим кредитам (погашення кредиту, перестрахування);
- перегляд кредитної операції та перевірка стану об’єкту застави;
- щоквартальне затвердження рейтингу та класу Клієнтів по діючим кредитам (внесення фінансової звітності до програмного забезпечення, та аналіз розшифровок окремих статей балансу);
- щомісячна класифікація Клієнтів по діючим кредитам (аналіз фінансової звітності по збиткам, витратам, план заходів);
- надання консультації з фізичних осіб, підготовка документів на Кредитний комітет Банку, здійснення видачі/зарахування траншу та контроль строків погашення тіла кредиту, відсотків, страхових платежів; формування справи згідно номенклатури, здійснення щоквартального контролю заставного майна.
- З метою забезпечення реалізації норм Закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом", Постанови Правління Національного банку України від 14 травня 2003 року N 189 (у редакції постанови Правління НБУ від 31.01.2011 №22), та внутрішньобанківських програм та правил, здійснення ідентифікацію клієнтів, оцінку фінансового стану, вивчення суті діяльності, функції щодо оцінки та управління ризиками легалізації кримінальних доходів/фінансування тероризму, уточнення інформації щодо ідентифікації клієнтів, а також своєчасно то в повному обсязі вносить всю наявну інформацію, яка отримана Банком.

Економіст 1 категорії

з 08.2012 по 09.2015 (3 роки 1 місяць)
ПАТ "Укрсоцбанк", Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Освіта

Європейський університет

Фінанси і Кредит, Винница
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 8 місяців)

Знання і навички

Знання офісних програм Банківські програми

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

•досвід ведення переговорів (добре розвинуті комунікативні навички);
•навички активних продажів;
•підготовка і проведення презентацій;
•формування звітної документації;
•супровід продажів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: