Резюме від 7 листопада 2023 PRO

Сергій

Юрист, юрисконсульт, помічник адвоката, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Київ, Львів, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 10.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
ТМ "Червоний маркет", Київ (Роздрібна торгівля)

з 12.10.2022 працюю юристом в ТМ “Червоний маркет”, де займаюся переважно оскарженням рішень контролюючих органів (Державної податкової служби, Держпродспоживслужби), підготовкою процесуальних документів для закриття проваджень у справах про притягнення працівників і суб'єктів
господарювання до адміністративної відповідальності за порушення правил господарської діяльності, роботою з договорами, тощо.

Юрист

з 08.2021 по нині (2 роки 9 місяців)
ТОВ «ВП Роганський м’ясокомбінат», Харків (Харчова промисловість)

з 26.08.2021 по теперішній час працевлаштований юристом у виробничому підприємстві – ТОВ “ВП РОГАНСЬКИЙ М’ЯСОКОМБІНАТ”, де займався переважно роботою з договорами (створення, перевірка редагування, узгодження з контрагентами), а також підготовкою відповідей на запити/звернення органів державної влади, приватних осіб, оскарженням в судовому порядку рішень органів державної влади (Укртрансбезпеки, Держпродспоживслужби та Податкової служби України), підготовкою процесуальних документів (відзив, клопотання) для представництва інтересів суб’єктів господарювання в судах стосовно притягнення їх до адміністративної відповідальності.
24 лютого 2022, у зв’язку з введенням в Україні військового стану, моя діяльність на підприємстві тимчасово призупинена.

Юрисконсульт

з 05.2019 по 08.2021 (2 роки 3 місяці)
Квартирно-експлуатаційний відділ м. Харків, Харків (Охорона, безпека, оборона)

- представництво інтересів у суді, правоохоронних органах, виконавчій службі стосовно стягнення заборгованості, повернення незаконно відчуженого державного майна, супровід перевірок контролюючих органів, оскарження результатів таких перевірок, та в інших справах щодо діяльності установи, з підготовкою відповідних документів (заяв клопотань, скарг, тощо);
- представництво інтересів у відділах Державної виконавчої служби, правоохоронних органах (Національна поліція, Державне бюро розслідувань, прокуратура), органах державної влади та контролюючих органах;
- проведення переговорів з контрагентами стосовно укладання та виконання договорів;
- надання консультацій з спірних питань щодо проведення закупівель (з боку Замовника);
- надання юридичних роз'яснень працівникам щодо діяльності установи;
- аналіз договорів, інструкцій, наказів на предмет відповідності чинному законодавству України.
24 жовтня 2019 року наказом начальника мене призначено старшим юрисконсультом, та відповідно мені підпорядковано решту юрисконсультів (у кількості 3 чол.).

Юрисконсульт

з 04.2018 по 05.2019 (1 рік 1 місяць)
"Східна" філія Концерну "Військторгсервіс", Харків (Нерухомість)

Виконував завдання за різними напрямками (господарське, адміністративне, кримінальне, договірне право), зокрема:
- розробка і укладання договорів з контрагентами;
- проведення переговорів з контрагентими стосовно укладання і виконання договорів, внесення змін;
- підготовка претензій і позовних заяв контрагентам стосовно належного виконання договорів;
- написання документів правового характеру (листів, заяв, скарг) до контрагентів, органів державної влади і місцевого самоврядування;
- обстеження стану нерухомого майна із складанням відповідних актів;
- ведення діловодства підприємства;
- виконання інших доручень керівництва.

Отримав навички та вміння в роботі юрисконсульта.

Освіта

Національний юридичний університет іменя Ярослава Мудрого

Слідчо-криміналістичий інститут, Харьков
Вища, з 2012 по 2018 (5 років 6 місяців)

За 5 років навчання в університеті здобув знання з багатьох галузей права (а не лише з кримінального, що є стереотипом). Також навчився професійним якостям, які потрібні юристу у його професійній діяльності.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet MS PowerPoint Державні реєстри Знання офісних програм Пошук інформації про осіб по відкритим реєстрам Пошук інформації в законодавстві

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — просунутий
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

надійний, відповідальний, старанний, відданий, здатний швидко вчитися, справедливий, доброзичливий, працьовитий, ініціативний. Шкідливих звичок не маю, веду здоровий та активний спосіб життя. Готовий до відряджень, понаднормових робіт (за відповідну оплату), переїзду на постійне місце проживання в інший населений пункт.

Налаштований на результат, цікаву та плідну працю. Маю за мету реалізовувати себе як юриста, дізнатися щось нове, допомогти своїми знаннями та навичками роботодавцю.

Водійське посвідчення: наявне (категорії А, А1, В, С, С1), є практика керування автомобілями різного класу.

Протягом кількох років являюся позаштатним членом “Служби безпеки” кількох юридичних і фізичних осіб, де віддалено надаю послуги з перевірки по відкритим реєстрам контрагентів і працівників (в основному водіїв транспортних засобів) щодо їх “добросовісності”, притягнення до відповідальності за вчинення злочинів, ДТП, керування транспортом в стані сп’яніння, хуліганства, тощо, наявності боргів що стягуються примусово, участі в інших судових справах, наявності зареєстрованого транспорту і нерухомості, тощо), оформлення договорів, проведенням переговорів (усних і письмових) з правоохоронними органами щодо правомірності примусового відчуження майна в умовах правового режиму воєнного стану, тощо.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: