Резюме від 2 січня 2018

Світлана

Начальник, завідувач складу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
63 роки
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник складу

з 02.2009 по 11.2017 (8 років 9 місяців)
ПрАТ «Креатив», Кропивницкий (Кировоград) (Харчова промисловість)

1.Планування діяльністі складу згідно графіків постачання товарно-матеріальних цінностей.
2.Керування роботами комірників та вантажників, які здійснюють приймання товарно-матеріальних цінностей, що надходять від постачальників, їх зберігання на складі і відпуск, розміщення з урахуванням найбільш раціонального використання складських площ, полегшення і прискорення пошуку необхідних матеріалів, інвентарю тощо.
3.Забезпечення зберігання складованих товарно-матеріальних цінностей, додержання режимів зберігання, контролювання ведення обліку складських операцій.
4.Забезпечення додержання правил оформлення і здавання прибутково-видаткових документів, складання встановленої звітністі.
5.Контроль складання дефектних відомостей на браковані товари постачальників, актів на їх ремонт і списання, а також на недостачу і псування товарно-матеріальних цінностей.
6.Організація проведення вантажно-розвантажувальних робіт комірниками та вантажниками на складі з додержанням правил і норм охорони праці, виробничої санітарії і протипожежного захисту, зберігання і своєчасне повернення постачальникам вантажного реквізиту.
7.Контроль ведення обліку наявних на складі матеріальних цінностей і звітну документацію про їх рух. Проведення інвентаризації товарно-матеріальних цінностей.
8.Організація навчання персоналу складу, забезпечення його планомірної роботи та трудової дисципліни в колективі.
9.Стеження за наявністю і справністю протипожежних засобів, санітарним станом приміщень, обладнання та інвентарю на складі і забезпечення їх своєчасний ремонт.

Освіта

Кам’янськ-уральський алюмінієвий технікум

Радіотехнік, Кропивницкий (Кировоград)
Незакінчена вища, з 1977 по 1980 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Навчальний центр "Освіта-2"

2005 р, 3 месяцев

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Користувач Internet 1С:Підприємство Продаж 1С:Торгівля і склад

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: