Резюме від 3 вересня 2023 PRO

Анна

Помічник адвоката, юрисконсульт, 13 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст

з 03.2018 по 10.2021 (3 роки 7 місяців)
Департамент, Одеса (розвиток)

Напрями роботи: договірна робота, готую відповідь на листи, ЗПІ, заяви, веду 2 судові справи, проводила всі необхідні дії з реєстрації Положення про департамент, приймала участь у розробці колективного договору Департаменту на 2019-2024 роки.

Старший юрисконсульт

з 01.2016 по 01.2018 (2 роки)
Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення ГУ ДСНС України в Одеській області, Одеса (Державні організації)

погодження наказів, складання відповідей на звернення,заяви та скарги фізичних осіб, склала та зареєструвала колективний договір юридичної особи, вносила зміни доповнила вид діяльності юридичної особи, вносила зміни до Статуту юридичної особи, приймаю участь у веденні договірної роботи (складала/вносила зміни): договори надання послуг, договори на відшкодування витрат пов’язаних з певною діяльністю, договори поставки

Освіта

Одеський державний університет внутрішніх справ

Науково-навчальний інститут права, Одесса
Вища, з 2012 по 2013 (1 рік)

На магістратуру вступила у серпні 2012 року до Одеського державного університету внутрішніх справ (Науково-навчальний інститут права) де навчалась до 28 липня 2013 року. Отримала диплом магістра з відзнакою освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр» спеціальність «правознавство».
За час навчання в університеті відвідувала юридичну клініку, де надавала юридичні консультації в різних галузях правах та складала проекти різних документів.

Додаткова інформація

Досвід роботи:

З серпня 2013 року по лютий 2014 року займалася приватною юридичною практикою.

З червня 2014 року по 03 березня 2015 року працювала секретарем судового засідання в Малиновському районному суді м. Одеси.

17 квітня по 12 травня 2015 року стажувалася в Департаменті економічного розвитку і торгівлі при Одеській обласній державній адміністрації.

08 липня 2015 по 07 серпня 2015 року пройшла стажування на посаду провідного спеціаліста судової практики та міжнародних відносин в Головному територіальному управлінні юстиції в Одеській області. У зв’язку із складанням іспиту була зарахована до кадрового резерву.

З 02 вересня 2015 року до 18 січня 2016 року наказом призначена на посаду провідного фахівця юридичного сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області та згодом у зв’язку із скороченням штатної чисельності працівників переведена (напрям претензійно-позовна робота, представництво інтересів у судових органах та органах виконавчої служби).

З 19 січня 2016 року по 19 січня 2018 року переведена на посаду старшого юрисконсульта Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в Одеській області (погодження наказів, складання відповідей на звернення,заяви та скарги фізичних осіб, склала та зареєструвала колективний договір юридичної особи, вносила зміни доповнила вид діяльності юридичної особи, вносила зміни до Статуту юридичної особи, приймаю участь у веденні договірної роботи (складала/вносила зміни): договори надання послуг, договори на відшкодування витрат пов’язаних з певною діяльністю, договори поставки).

з 12.03.2018 по травень 2021 року працювала головним спеціалістом сектору правового забезпечення.
З квiтня 2022 року У ДЕКРЕТНIЙ ВIДПУСТЦI по догляду за дитиною до 3 рокiв!
**Шукаю легку та дистанцiйну роботу.**

Підвищення кваліфікації:
Пройшла курси підготовки для секретарів судових засідань у листопаді 2014 року.

Пройшла курси підвищення кваліфікації для працівників державних органів виконавчої влади в Головному територіальному управлінні юстиції в Одеській області у березні 2016 року (маю відповідний сертифікат).

24 червня 2016 року нагороджена грамотою ГУ ДСНС України в Одеській області за сумлінне виконання службових обов’язків.



Особисті якості:
Бажання вдосконалюватися, комунікабельність, дисциплінованість, ввічливість, відповідальність, пунктуальність, толерантність, доброзичливість, працьовитість.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: