Резюме від 19 грудня 2023 PRO

Анжеліка

Технолог харчової промисловості, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Жовті Води
Готовий працювати:
Дистанційно, Жовті Води

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог легкої промисловості

з 01.2022 по 06.2022 (5 місяців)
ТОВ ФИМ, Желтые Воды (Виробництво штучного хутра)

Продавець-консультант

з 08.2020 по 09.2020 (1 місяць)
ФОП Білко Т. Ю, Александрия (Продаж жіночого та дитячого одягу)

Продавець-консультант

з 12.2019 по 07.2020 (7 місяців)
ФОП Смаляний А. В. ,,Склад взуття,,, Александрия (Продаж взуття)

викладка товару за стандартом вказаним у правилах магазину, консультація клієнтів, дотримання порядку в торговому залі

Технік-технолог

з 09.2018 по 11.2018 (2 місяці)
ТОВ ,,Олександрійський цукровий завод,,, Олександрія (Харчова промисловість)

Аналіз напівпродуктів цукрового виробництва. Контроль якісних показників готової продукції

Оператор колл-центра

з 12.2017 по 09.2018 (9 місяців)
kvadra assistance, Сміла (Надання консультаційних послуг)

Технік-технолог

з 08.2017 по 11.2017 (3 місяці)
ПП "Ланнівський цукровий завод", Полтава (Виробництво та збут цукру, продуктів цукрового в-тва)

Ведення та контроль виробництва. Заповнення відповідної документації

Освіта

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНЖЕНЕРІЯ, Киев
Незакінчена вища, з 2020 по 2022 (1 рік 5 місяців)

освтньо-кваліфікаційний рівень: магістр

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНЖЕНЕРІЯ, Киев
Вища, з 2017 по 2020 (2 роки 5 місяців)

Освітньо-кваліфікаційний рівень: бакалавр

Смілянський коледж харчових технологій

Виробництво цукристих речовин та полісахаридів, Сміла
Середня спеціальна, з 2013 по 2017 (3 роки 9 місяців)

Практичні та теоретичні навики стосовно данної спеціальності. Правила ведення виробничої документації. проведення фізико-хімічних досліджень продукції крохмало-патокового в-тва, та продуктів цукрової галузі.

Додаткова освіта та сертифікати

Лаборант хімікобактеріологічного аналізу

2016, 4 місяців

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: