Резюме від 7 серпня 2023 PRO

Любов

Адміністратор ресторану, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 03.2023 по 06.2023 (3 місяці)
Ресторан "Мама Гочі", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор

з 09.2021 по 02.2022 (5 місяців)
ТОВ "Мірані груп", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечення життєдіяльності ресторану. Контроль якості роботи всіх внутрішніх процесів закладу. Робота з касою.

Адміністратор

з 04.2021 по 08.2021 (4 місяці)
Ресторан Амстер Дамстер, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-робота з гостями ресторану, запобігання і вирішення конфліктних ситуацій;
-робота з касою, складання внутрішньої звітності, розрахунок гостей закладу, матеріальна відповідальність;
-складання графіків персоналу, ведення табеляції.
-контроль пакування страв "на виніс" та процесу доставки.
--ведення обліку та замовлення господарчих товарів та іншої продукції для забезпечення життєдіяльності та безперебійної роботи ресторану;
-контроль взаимодії процесів зал-кухня-бар;
-контроль за підтриманням чистоти та порядку ресторану протягом робочого дня.

Адміністратор

з 06.2020 по 10.2020 (4 місяці)
Ресторан Capo di Monte, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-робота з гостями ресторану (зустріч гостей, підтримка зворотнього зв'язку про сервіс та якість страв, робота з відгуками);
-прийом передзамовлень та проведення банкетів;
-контроль безперебійної роботи ресторану протягом робочого дня;
-контроль взаємодії процесів зал-кухня-бар;
-проведення інвентаризацій;
-ведення обліку та замовлення господарчих товарів;
-ведення внутрішньої документації; -проведення брифінгів та внутрішніх зборів з персоналом ресторану;
-проведення співбесід при прийомі персоналу на роботу;
-контроль виконання активних продажів та мотиваційних програм офіціантами; -контроль чистоти та порядку залу ресторану та прилеглих до нього територій; -складання робочих графіків персоналу і ведення табеляції;
-запобігання та вирішення конфліктних ситуацій з гостями ресторану;
-дотримання корпоративної етики ресторану, підтримка командного та морального духу персоналу протягом робочого дня.

Офіціант

з 06.2018 по 06.2020 (2 роки)
Ресторан Чачапурі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор

з 10.2015 по 10.2017 (2 роки)
Ресторан "Мама Манана", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-контроль роботи ресторану протягом робочого дня;
-робота з внутрішньою документацією: складання графіка роботи персоналу, табелювання персоналу, звітність по т/о;
-проведення зборів та брифінгів з персоналом ресторану;
-оформлення та проведення банкетів; -навчання персоналу (офіціантів);
-дотримання внутрішньої корпоративної етики закладу.

Адміністратор

з 02.2013 по 07.2015 (2 роки 5 місяців)
Ресторан "Буфет", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

-забезпечення безперебійної роботи ресторану протягом робочого дня;
-робота з чек-листами, проведення брифінгів та внутрішніх зборів з персоналом;
-забезпечення якісного сервісу, контроль роботи усіх робочих процесів закладу;
-проведення інвентаризацій;
-підтримання чистоти та порядку в залі ресторану протягом робочого дня; -запобігання та вирішення конфліктних ситуацій;
-робота з внутрішньою документацією; -розробка та контроль виконання офіціантами бонусних програм, контроль виконання активних продажів;
-контроль та забезпечення підвищення товарообігу ресторану;
-дотримання внутрішньої корпоративної етики ресторану;

Адміністратор

з 09.2007 по 11.2013 (6 років 2 місяці)
Ресторан "Дежавю", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

--забезпечення безперебійної роботи ресторану протягом зміни;
-проведення брифінгів, внутрішніх зборів; -проведення інвентаризацій;
-розробка та контроль виконання офіціантами бонусних програм, активних продажів;
-забезпечення підвищення товарообігу ресторану;
-контроль надання якісного сервісу персоналом закладу;
-контроль підтримки чистоти та порядку залу ресторану;
-ведення внутрішньої документації; -організація та проведення банкетних заходів (внутрішніх та виїзних); -дотримання корпоративної етики закладу.

Освіта

Донецький Національный Університет

Філологічний, спеціаліст, Донецьк
Вища, з 1999 по 2006 (7 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси англійської мови

6 месяцев

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК R-Keeper SERVIO

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно

Рекомендації

Шахназарова Алла

Шахназарова Алла

Адміністратор, КК Престиж

Контактні дані приховані

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: