Резюме від 9 січня 2023

Галина

Адміністратор, верифікатор, головний економіст, 19 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

НАСОА

Фінанси та кредит, Київ
Вища, з 2010 по 2013 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Outlook Windows MS Access Opera Adobe Photoshop CorelDRAW Малювання

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вище середнього

Рекомендації

  • Рябов Олексій Олександрович

    Рябов Олексій Олександрович

    Керуючий ТВБВ 10026/09, АТ "Ощад Банк"

    Контактні дані приховані
  • Боярська Аліна

    Боярська Аліна

    Касир, АТ "Ощад Банк"

    Контактні дані приховані
  • Слуговіна Тетяна

    Слуговіна Тетяна

    Касир, ЕкспресБанк

    Контактні дані приховані
  • Годованець Вікторія

    Годованець Вікторія

    Керуючий Старокиївського та Шевченківського відділення, АБ"Експрес Банк"

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

- 2006 – 2008р"Інститут після дипломної освіти “УКРСТЕНО” Курс “Оператор ПК- дизайнер комп’ютерної графіки”
- 2007 – 2010р."Київський кооперативний економічно-правовий коледж”(теперішній "Економіко кооперативний коледж бізнесу та права") Факультет фінанси та кредит. Диплом молодшого спеціаліста
- 2010 - 2013р. «Національна академія статистики обліку та аудиту» Факультет фінанси та кредит (заочне відділення) Диплом бакалавра
Досвід роботи
- з 22.06.10 по 10.02.12р.- економіст Старокиївського відділення АБ «Експрес Банк».
Функціональні обовязки : Складання документів дня по відділенню. Надання довідок, виписок по рахунках фізичних та юридичних осіб. Відкриття , закриття депозитних рахунків клієнтів. Надання інформації що до кредитних та депозитних продуктів банку.
- з 01.07.2011 по 01.09.2011р.- тимчасово виконуючий обовязки касира Шевченківського відділення АБ «Експрес Банк».
Функціональні обовязки : Прийом комунальних платежів. Валютно-обмінні операції. Видача готівки за картками НСМЕП та VIZA. Складання документів дня та ведення касових журналів
- з 10.02.2012 по 25.02.2013 р. – провідний економіст Старокиївського відділення АБ «Експрес Банк».
Функціональні обов’язки : Відкриття,закриття депозитних та кредитних рахунків клієнтів. Відкриття поточних рахунків в національній та іноземній валютах. Формування юридичних справ для відкриття поточних рахунків. Перевірка документів касирів. Надання відповідної звітності про роботу відділення до центрального офісу АБ «Експрес-Банку»
- з 25.02.2013 по 20.02.2017 – Провідний економіст Шевченківського відділення АБ «Експрес Банк»
Функціональні обов’язки : Відкриття, закриття депозитних та кредитних рахунків клієнтів. Відкриття поточних рахунків в національній та іноземній валютах . Формування юридичних справ для відкриття поточних рахунків. Перевірка документів касирів. Надання відповідної звітності про роботу відділення до центрального офісу АБ «Експрес-Банку»
з 20.02.2017 по 28.08.2017 – Провідний економіст відділу супроводження операцій казначейства Управління супроводження банківських операцій Департаменту супроводження банківських операцій АБ «Експрес Банк».
Функціональні обов’язки : Супроводження клієнтських заявок на продаж валюти на міжбанківському ринку. Перевірка коректності і достовірності отриманих заявок , підрахунок гривневого еквіваленту для купівлі іноземної валюти. Заведення міжбанківських валютних операцій, операцій з цінними паперами, списання та перерахування коштів за депозитними сертифікатами. Списання зобов’язань із Зберігачів банку. Складання документів дня по відділу. Підрахунок та надання інформації до НБУ суми перерахованої клієнтом гривні для купівлі валюти .
- з 04.09.2017 по 02.05.2018 провідний економіст служби роздрібного бізнесу ТВБВ № 10026/018 ГУ по м. Києву та Київській області АТ «Ощад банку »
Функціональні обов’язки : Відкриття,закриття депозитних та кредитних рахунків клієнтів. Відкриття карткових рахунків в національній та іноземній валютах. Формування юридичних справ для відкриття карткових рахунків. Робота із спадковими документами та свідоцтвами про право на спадщину. Надання відповідної звітності про відкриття депозитних рахунків , документи по фінансовому моніторингу , заяви до Пенсійного фонду України .
- з 02.05.2018 по 04.02.2019 головний економіст служби роздрібного бізнесу ТВБВ № 10026/018 ГУ по м. Києву та Київській області АТ «Ощад банку »
Функціональні обов’язки : Відкриття, закриття депозитних та кредитних рахунків клієнтів. Відкриття карткових рахунків в національній та іноземній валютах. Формування юридичних справ для відкриття карткових рахунків. Робота із спадковими документами та свідоцтвами про право на спадщину. Надання відповідної звітності про відкриття депозитних рахунків , документи по фінансовому моніторингу , заяви до Пенсійного фонду України . Стажування новоприйнятих працівників. Оформлення договорів страхування на автомобілі. Слідкування за лімітами готівки на рахунках відділення для вчасної інкасації чи підкріплення ТВБВ. Обробка поставлених задач по CRM-кампаніях.
Прозвон існуючих клієнтів.
- з 04.02.2019 по 07.06.2019 головний економіст служби роздрібного бізнесу ТВБВ № 10026/09 ГУ по м. Києву та Київській області АТ «Ощад банку »
Функціональні обов’язки : Відкриття, закриття депозитних та кредитних рахунків клієнтів. Відкриття карткових рахунків в національній та іноземній валютах. Формування юридичних справ для відкриття карткових рахунків. Робота із спадковими документами та свідоцтвами про право на спадщину. Надання відповідної звітності про відкриття депозитних рахунків , документи по фінансовому моніторингу , заяви до Пенсійного фонду.
З 09.07.2019 - по 14.07.2021 Головний економіст Київського відділення 12 АТ "Банк Інвестицій та Заощаджень" З 14.07.2021 по 08.12.2021 заступник начальника з операційної роботи Київського відділення 12

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: