Резюме від 17 березня 2018 PRO

Людмила

Обліковець, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Касир-операціоніст

з 10.2005 по 02.2017 (11 років 4 місяці)
ПАТ КБ ПРИВАТБАНК, Львів (Фінанси, банки, страхування)

касир-операціоніст у відділенні ПриватБанк. Посадові обов»язки: здійснення та облік банківських операцій з ведення рахунків клієнтів, розрахунків за їх дорученням. Виконання операцій з приймання, визначення справжності та платіжності, перерахування, обліку, сортування, зберігання, видачі готівки та інших цінностей згідно з нормативно-методичними документами Приватбанку. Контроль за правильністю складання вхідних та вихідних документів клієнтів. Сортування грошових білетів і монет за номіналами, а також на придатні та непридатні для обігу. Формування, пакування, оформлення грошових білетів і монет згідно з інструкцією щодо емісійно-касової роботи. Обмін пошкоджених грошових білетів і монет. Складання касової звітності. Контроль за додержанням касової дисципліни. Здійснення заходів щодо виконання плану по залученню заощаджень населення на вклади, розповсюдження лото білетів. Ведення обліку готівки, цінностей і цінних бланків. Складання щоденної звітності, перевірка відповідності наявності готівки, цінностей і цінних бланків, їх залишків у касі та закриття операційного дня. Додержання правил зберігання документів, особових рахунків, карток із зразками підписів, штампів та печаток , бланків банківської звітності. Здійснення прийому та видачі готівкових грошових коштів фізичним особам, оформлення касових документів, ведення касової книги та інших операцій відповідно до Положення Національного банку України про ведення касових операцій в національній валюті №40/10320 від 13 січня 2005 року. Виконання інших банківських операцій по розпорядженню головного бухгалтера та директора відділення.

Освіта

Західно Український колегіум

Факультет післядипломної освіти,бухгалтерський облік, Львів
Незакінчена вища, з 1998 по 1999 (6 місяців)

Українська академія друкарства

Технологія поліграфічного виробництва, Львів
Вища, з 1993 по 1998 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Бухгалтерський та податковий облік на базі 1С:Бухгалтерія 8.2

2017, 2 місяці

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Windows Internet Explorer Робота з людьми WinRAR Ділове спілкування Впевнений користувач ПК. Робота в середовищі Windows, Internet

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: