Резюме від 21 квітня 2018

Ольга

Бізнес-тренер, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Бурда Ольга Богданівна
Львів,
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») – мобільний
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») – домашній

Мета:
Застосувати практичний досвід психолога та організаторський здібності у проведенні навчань для персоналу, а також реалізувати свій потенціал та відкритися по новому.
Освіта:
1) січень 2018 рік - участь у семінарі : “ Навчання дітей молодшого шкільного віку з розладами спектру аутизму. Досвід США”.
2) вересень 2016- лютий 2018 роки Національний університет «Львівська політехніка», за напрямком: “Психологія”. диплом магістра з відзнакою;
3) січень 2017 рік - участь у семінарі –конференції “Аутизм: психолого- педагогічний суперовід і умовах інклюзивного навчання”.
4) Львівський Державний Університет Безпеки Життєдіяльності за напрямком: “Практична психологія”. диплом бакалавра з відзнакою;
5) вересень 2001- червень 2012 роки - СЗОШ №51 ім. Івана Франка

Досвід роботи:
1) серпень 2016 - . ABA - терапіст (Applied Behavior Analysis) - поведінкова терапія призначена для дітей з РАС та іншими нозологіями. Працювала і працюю суто з дітьми з РАС. Індивідуальний підхід та індивідуальні програми для кожної дитини, консультація, діагностика та психологічний супровід.
2) липень 2016 - серпень 2016 - Стажування у Львівській психіатричній лікарні. Основні обов’язки: консультації, діагностика, збирання анамнезу від пацієнтів, проведення тренінгів під керівництвом гол. психолога для учасників АТО).
3) вересень 2017. - грудень 2017. - Викладацька практика при університеті Львівська політехніка за напрямком: “Основи психокорекції” та “Управління персоналом”. Основні обов’язки: проведення лекцій та практичних занять.
4) квітень 2015. - липень 2015. - Практика Практичний психолог у пожежній частині франківського району вул. Володимира Великого, 56. Основні обов’язки: виїзди на надзвичайні ситуації, психологічний супровід постраждалих.
Навички:
1) Робота з програмами MS Office, 1C;
2) Організація та проведення тренінгів.
3) Організатор заходів (Поїздки, Зустрічі, Конференції);
4) Досвід співпраці з владними структурами (Міська рада, Обласна рада);
Мови:
1) Українська мова – рідна;
2) Російська – вільно;
3) Польська – елементарний рівень;
Активність:
1) Активний член Пласту (Національної скауцької організації україни) 2005 – 2014 р.
(Співорганізація різноманітних заходів в Україні, Німеччині та участь в них, є пластовим інструктором з пішого туризму, мандрівництва, ПМД)
2) Співорганізатор акцій благодійного фонду «Серце до серця» 2014 року;
(Організація збору коштів на благодійні цілі)
3) Волонтер у Центрі Опіки Сиріт; (Організація благодійних проектів)
Особисті дані:
Рік народження 1994, неодружена, відповідальна, комунікабельна, стресостійка, швидко адаптуюсь до нових ситуацій та швидко навчаюсь новому, оптимістка.
Хоббі:
Біг, подорожі з пошуком натхнення, автостоп, читання,проводити час з друзями, мандри горами, катання на велосипеді, відпочинок на свіжому повітрі, дослідження та вивчення невербальної комунікації людей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: