Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 лютого 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4825604

Администратор, деловод, PR-менеджер, копирайтер, оператор колл-центру, журналист, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Бучач
Готовий працювати:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст

з 09.2010 по 08.2017 (6 років 11 місяців)
Управління праці та соціального захисту населення РДА, Бучач (соціальна сфера)

Експертиза колективних договорів, робота з підприємствами з питань своєчасної виплати зарплати, ліквідації її заборгованості та дотримання трудового та пенсійного законодавства,оформляла акти про результати проведених перевірок з питань пенсійного законодавсва, вивчала і розглядала скарги і звернення громадян, працювала з базою даних переміщених осіб,програмами АСОПД та ЄДАРП, позаштатним радником НСПП, секретарем робочої групи з легалізації зайнятості, в. о. спеціаліста з питань оплати праці, видавала довідки тощо.

Зав.сектором зв"язків із ЗМІ та внутрішньої політики

з 12.2009 по 09.2010 (9 місяців)
РДА, Бучач (апарат)

Підготовка матеріалів для висвітлення діяльності керівництва РДА та структурних підрозділів в місцевих та електронних ЗМІ, організація масових заходів,моніторинг суспільно- політичної ситуації в районі, співпраця в межах компетенції з політичними партіями та громадськими організаціями, аналізувала, узагальнювала, прогнозувала події суспільно- політичного та соціально-економічного життя району та готувала щоденну, щотижневу та щомісячну оперативну інформацію, розглядала звернення, листи, заяви та скарги громадян, установ та організацій району, секретар оргкомітетів з питань проведення масових заходів тощо.

Освіта

ТНЕУ

Економіст, Тернополь
Вища, з 2006 по 2007 (9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

ТДТУ ім.Пулюя

2008,2 місяці

Знання і навички

MS Office АСОПД/КОМТЕХ

Знання мов

Російська — вільно

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

Досвід організаторської роботи та керівником прес-служби (апарат РДА), секретарем робочої групи з легалізації зайнятості; знання колективно-договірної роботи, трудового та пенсійного законодавства. Орієнтуюся в соціально- політичному просторі. Відповідальна, ініціативна, дисциплінована. Маю добрі комунікативні якості. Готова підвищувати кваліфікацію необхідну для роботи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: