Резюме від 29 січня 2019

Анна

Адміністратор, хостес, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Хостес

з 07.2017 по 07.2018 (1 рік)
Мінпрод "Галичина" (Lokal), Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч та посадка гостей закладу, допомога гостям у різних питаннях, підтримання хорошого іміджу закладу, спілкування з іноземцями, продаж сувенірів та страв з собою.
Щодо досягнень, то я стала старшою хостеcсою, стажувала персонал, працювала на різних VIP-вечірках (у тому числі в рамках Leopolis Jazz Fest).

Освіта

НУ "Львівська політехніка"

Міжнародна інформація, Львів
Незакінчена вища, з 2017 по 2018 (9 місяців)

Випускники можуть працювати в провідних вітчизняних й зарубіжних компаніях та органах державної влади й місцевого самоуправління на посадах аналітиків, PR- та GR-менеджерів, HR-фахівців, спеціалістів ІТ-сфери та ін. Також здобувають грунтовні знання з іноземних мов (а саме англійської та німецької).

Додаткова інформація

Також я цікавлюсь психологією, читаю книги, відвідую різноманітні тренінги та лекції, веду активний спосіб життя, не маю шкідливий звичок, люблю навчатись, відкрита для нового та цікавого досвіду, вмію знаходити спільну мову з різними людьми, вільно володію англійською мовою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: