Резюме від 18 серпня 2020

Лілія

Викладач англійської мови, юрист, логіст, гід

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ЛДУ Внутрішніх справ України,ЛДУ БЖД

Правознавство-юрист,менеджмент управління-менеджер управління проектами, Львов
Вища, з 2012 по 2016 (3 роки 5 місяців)

Освіта : ЛД Техніко-економічний коледж спеціальність- правознавство; Льв ДУВС спеціальність- юрист, Льв ДУ БЖД спеціальність-менеджмент управління проектами; курси гідів на українській та англійських мовах (працювала фрілансером).

Додаткова інформація

Досвід роботи викладача англійської мови на курсах, вчителя англійської мови-зокрема приватна школа Think Global, викладання англійської в дитячих садочках.Досвід репетитора англійської мови також присутній.Працювала логістом(США і Європа).Брала участь у телепередачі «Майданс» (головний склад танцюристів) (інтер), теле-шоу «Скатертина» (перший національний), телепередача «Щасливі гроші» (Новий канал), теле передача «Між нами» (трк Львів), модельні курси «Schasluvi models»,була членом міжнародної англійської організації Aiesec (МОЛОДІЖНИЙ РУХ ЛІДЕРІВ) ,досвід роботи з дітьми на англійській мові( табір Step by step,Language School), у сфері міжнародного обміну, була членом Клубу Успішних леді м. Львова, брала участь у бізнес тренінгу «Щасливая молодежь» у сфері юриспруденції проходила прктику у ЖКГ галицького району, юридичній консультації залізничного району та Залізничному суді м.Львова,у сфері менеджменту управління проходила практику в Головному управлінні ДСНС України
Особисті якості: Цілеспрямована, амбіційна, старанна, комунікабельна, відповідальна, стресостійка.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: