Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 1 листопада 2017

Іван

Головний касир магазину, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Касир

з 10.2014 по нині (9 років 6 місяців)
ПАТ"ФІНЕКСБАНК", Львіа (Фінанси, банки, страхування)

Додаткова інформація

Резюме
Пелещишин Іван Михайлович
Народився 06 квітня 1983р. в м.Львові
Неодружений
Домашня адреса: вул..Шухевича 98 с.Зимна Вода Пустомитівський р-он, Львівська обл..
Телефон : домашній ? 269-86-88; мобільний ? [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Навчання з 1989-2000рр Зимноводівська СШ N1;
З 2001-2005рр Львівський банківський інститут Національного банку України (напрям підготовки „Економіка і підприємництво” присвоєно кваліфікацію „бакалавр з банківської справи”);
З 2005-2006рр Львівський банківський інститут Національного банку України (напрям підготовки „Економіка і підприємництво” присвоєно кваліфікацію „спеціаліст з банківської справи”).
Досвід роботи: з серпня 2006р.і по лютий 2011р. ? старший касир,зав касою БВ N22 Філії „Західне Регіональне Управління” ВАТ „Банку „Фінанси та Кредит”. З лютого 2011р. по серпень 2014р.касир ПАТ"АКТАБАНК"; з жовтня 2014р. Старший касир ПАТ"ФІНЕКСБАНК".
Додаткові відомості: загальний стаж роботи на посаді касира 2 роки 9 місяців. Контролюю правильність та повноту заповнення касових документів, по яких здійснюються касові операції, здійснюю прийом – передачу готівки від Касира-операціоніста Відділення під розписку в Книзі прийнятої і виданої готівки (цінностей),Готую звіти за касовими операціями;під час відсутності Касира-операціоніста Відділення (відпустка, хвороба та т.і.) тимчасово виконую його обов’язки,займаюсь прийом та видачей готівки в національній та іноземній валюті,прийомом та виплатою готівки за грошовими чеками юридичних осіб, завантаження та розвантаження банкомату, об’єднання, обробку, формування та пакування грошових білетів, монети, інших цінностейформування, забезпечення схоронності грошових цінностей.
Знання мов : українська, російська,
Додаткові навички : вільне володіння комп’ютером (знання основних програм MS Office, Internet Explorer,), права водія категорії „В”„С”
Особисті якості : комунікабельний, цілеспрямований, пунктуальний, маю аналітичний склад мислення, професійний підхід до роботи, несу повну відповідальність за її результат, здатний детально аналізувати та приймати виважені рішення, швидко навчаюсь, вмію працювати в команді.
26.12.2016р.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: