Резюме від 31 травня 2017 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/76548

Директор, продакт-менеджер з мікродобрив та біостимулянтів

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Черкаси
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Умань

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор регионального развития

з 03.2008 по нині (16 років 2 місяці)
Специальные удобрения и агрохимический сервис

Освіта

Уманский государственный аграрный университет

Агрономический, Умань
Вища, з 1997 по 2002 (4 роки 9 місяців)

Кандидат с.-х. наук по специальности агрохимия (минеральное питание и применение удобрений)

Додаткова освіта та сертифікати

«Crop Fertility Whitepaper Program», організованого компанією «SFP » і отримав диплом Crop Fertility Ph.D.

2011, 6 мес.

Знання і навички

MS Office Windows Проведення навчання і презентацій

Знання мов

Англійська — просунутий

Рекомендації

Давидюк Олек Миколайович

Давидюк Олек Миколайович

Директор, Арсенал Кемі

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Резюме
Машинник Сергій Васильович
Дата народження: 27.03.1979 р.
Домашня адреса: вул. Гагаріна 35, с. Родниківка, Уманського р-ну, Черкаської обл., 20324
Контактний тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Кваліфікація: Дипломований магістр з агрономії, кандидат сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.01.04. – агрохімія.
Досвід роботи: Із 05.2012 до сьогодні – директор регіонального розвитку компанії «Вітера Україна» (минула назва компанії «Нутрітех Україна») в центральній частині: Київська, Житомирська, Вінницька, Кіровоградська і Черкаська обл. Я відповідаю за пошук нових дистрибуторів, і підтримку тривалого розвитку бізнесу з дистрибуторами. Я провожу тренінги персоналу дистрибуторських компаній по продуктах компанії «Вітера Україна». Відповідаю за пошук найкращих місць для нових продуктів на українському ринку. Планую проведення днів поля сумісно з компаніями дистрибуторами та надаю консультації господарствам, фермерам.
Із 03.2008 року по 04.2012 р. – науковий консультант компанії «Нутрітех Україна», де займався консультаціями і популяризацією (написанням рекламних і наукових статей, проведенням презентацій, навчанням менеджерського персоналу компаній партнерів) продуктів двох світових виробників: Ізраїльського концерну «ICL Fertilizers» для польових культур та Іспанського – «Atlantica Agricola» для овочевих культур. Одночасно відповідав за впровадження агрохімічного сервісу – проведення агрохімічних аналізів в Англійській лабораторії «Yara analytical service» та надання висококваліфікованих рекомендацій по застосуванню добрив під польові та овочеві культури.
Із 02.2007 року по 03.2008 р. – асистент кафедри агрохімії та ґрунтознавства Уманського державного аграрного університету. Викладав курс практичних занять з агрохімії у студентів агрономічного факультету.
Із 12.2002 по 12.2006 р. – аспірант кафедри агрохімії та ґрунтознавства Уманського державного аграрного університету.
Із 06.2002 по 12.2002 р. працював лаборантом у лабораторії насінництва цукрових буряків Філіалу інституту цукрових буряків, м. Умань.
Освіта: 08.1993 – 06.1997 р. – навчання в Уманському агротехнічному коледжі на відділенні механізації, де здобув спеціальність техніка-механіка.
08.1997 – 06.2002 р. – навчання в Уманському державному аграрному університеті на агрономічному факультеті, який закінчив з червоним дипломом магістра з агрономії.
Додаткова інформація: Під час навчання в Уманському державному аграрному університеті проходив виробничі практики у фермерських господарствах за кордоном: 2000 р. у Польщі, 2001 р. у Шотландії.
Під час роботи в компанії «Нутрітех Україна» проходив стажування в підрозділі «Fertilizers&Chemicals LTD» міжнародного концерну «ICL Fertilizers». Стажуванння та тренінг по мінеральному живленню овочевих культур в компанії «Atlantica Agricola».
У 2011 р. успішно пройшов тестування «Crop Fertility Whitepaper Program», організованого компанією «SFP » і отримав диплом Crop Fertility Ph.D.
Спеціальні навики: Маю досвід роботи з персональним комп’ютером на рівні користувача, працюю з операційною системою Windows та з програмним пакетом Office, маю навики роботи в мережі Internet.
Маю посвідчення водія транспортних засобів категорії В, С і 10-ти річний стаж водіння автомобіля.
Володію англійською розмовною мовою на рівні „добре“.
Здібний до навчання, прагну до самовдосконалення і досягнення поставлених цілей.
За потреби надам рекомендації від колег та партнерів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: