Резюме від 5 грудня 2018

Денис

Юрисконсульт, фахівець з правових питань, спеціаліст з безпеки, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник-консультант депутата, керівник громадської приймальні.

з 04.2018 по нині (6 років)
Київська міська Рада, Киев (Юридичне супроводження.)

Юридичне супроводження депутатської діяльності, планування і складання графіку керівника, ведення бюджету (депутатський фонд), робота з населенням та громадськими організаціями.

Приватний консультант

з 01.2017 по 12.2017 (11 місяців)
Приватна практика, Київ (Юриспруденція)

Спеціаліст Служби поштової безпеки.

з 01.2014 по 11.2016 (2 роки 10 місяців)
Українське державне підприємство поштового зв’язку "Укрпошта"., Київ (Надання послуг в сфері поштового зв`язку.)

Проведення службових розслідувань пов'язаними з службовими зловживаннями на підприємстві. Здійснював розгляд звернень громадян, запитів органів виконавчої, судової влади, а також правоохоронних органів відповідно до чинного законодавства. Надавав консультації відділенням поштового зв'язку ПАТ "Укрпошта" з питань, які виникали в сфері поштової безпеки.

Юрисконсульт

з 06.2005 по 10.2012 (7 років 4 місяці)
Дочірнє підприємство "ЕКОС" публічного акціонерного товариства «Холдингової компанії «Київміськбуд»., Київ (недвижимость, жилищное, хозяйственное, гражданское право. Предоставление услуг, работа с дебиторсеой задолжностью и т.д.)

Професійні навички:
Юридичний супровід господарської діяльності підприємства, представництво та захист його інтересів.
Претензійно-позовна робота. Представництво в судах загальної юрисдикції, судах апеляційної інстанції, касаційної інстанції, Господарському суді м. Києва, Господарському суді Київської області, Адміністративному суді міста Києва.
Складання та розірвання договорів, в тому числі в примусовому порядку через суд загальної юрисдикції, виконання зобов'язань. Робота з дебіторською та кредиторською заборгованістю. Комунікативні навички спілкування, листування з боржниками на стадіїї до судового врегулювання спору. Стягнення заборгованості з юридичних та фізичних осіб шляхом подачі позовних заяв до суду, робота з державною виконавчою службою з питань стягнення заборгованості що пов'язані з примусовим виконанням рішення суду.
Вирішення спорів в сфері житлового, цивільного, господарського законодавства. Досвід роботи в сфері виселення з житлових приміщень на стадіях досудового вирішення, судового розгляду, а також примусового рішення суду з виконавчою службою. Навички складання листів до органів виконавчої влади, підприємств державної, приватної, колективної та інш. форми власності. Практичні навички та досвід в сфері договірного права, а саме складання та розірвання договорів, в тому числі в примусовому порядку через суди загальної юрисдикції, написання протоколів розбіжностей, проведення перемовин щодо умов заключення договору.
Досвід роботи на посаді виконуючого обов'язки начальника юридичного відділу.
Знання цивільного, житлового, господарського, трудового, сімейного та інш. права, а також Закону "Про виконавче провадження".

Державний виконавець

з 11.2003 по 04.2005 (1 рік 5 місяців)
ВДВС Голосіївського РУЮ у м. Києві, Київ (Забезпечення примусового виконання рішення суду в тому числі робота стягнення заборгованості по аліментам.)

Освіта

КУТЕП

Правознавство, Киев
Вища, з 1998 по 2003 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

ТзОВ "ФйКю Холдинг"

2013

ТзОВ "Імідж Партнер"

2013

Знання і навички

Користувач ПК Господарське,Цивільне та інш. законодавство

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Відповідальний, комунікабельний, виваженний при прийнятті будь - яких рішень, стресостійкий, швидко приймаю рішення в стресових ситуаціях.
Хоббі:
Американський футбол, великий теніс

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: