Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 9 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/943180

Директор відділення, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор відділення

з 08.2019 по 10.2023 (4 роки 2 місяці)
АТ "Альфа-Банк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

* Організація та контроль процесу продажу всього спектру банківських продуктів існуючим та потенційним клієнтам
* Залучення нових клієнтів юридичних та фізичних осіб
* Приріст комісійного доходу
* Забезпечення прибуткової діяльності відділення, виконання планових показників
* Організація ефективної та злагодженої роботи персоналу

Керівник з роздрібного бізнесу (заступник директора)

з 04.2018 по 08.2019 (1 рік 4 місяці)
АТ "Альфа-Банк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи роздрібного бізнесу Банку по виконанню планових показників; контроль виконання загальних стандартів відділення; доведення планів та задач співробітникам роздрібного бізнесу, контроль їх виконання, а також аналіз ефективності роботи спеціалістів; залучення клієнтів та партнерів для подальшої взаємодії з ними по збільшенню об’єму роздрібних продажів; участь в розробці та реалізації збільшення клієнтської, ресурсної і дохідної бази Банку; підбір персоналу та проведення співбесід; наставництво, розвиток нових співробітників та контроль за проходженням навчання; організація взаємодії відділення з іншими структурними підрозділами Банку по вирішенню нестандартних ситуацій

Головний спеціаліст по роботі з ключовими клієнтами

з 06.2015 по 04.2018 (2 роки 10 місяців)
ПАТ "Альфа-Банк", Львов (Фінанси, банки, страхування)

Забезпечення своєчасного та якісного обслуговування портфелю клієнтів VIP-сегменту; консультації по всіх послугах та тарифах, наданих банком для фізичних осіб. Проведення фінансово-економічного аналізу діяльності клієнтів для забезпечення якісного кредитного портфелю, а також здійснення його моніторингу та контролю. Формування та ведення юридичних справ по ідентифікації клієнтів та відкритих продуктах фізичних осіб. Виконання планових показників; участь в конференціях та селекторах. Розширення клієнтської бази шляхом залучення клієнтів (рекомендації від клієнтів, проведення презентацій, здійснення дзвінків, виїзні зустрічі)

Спеціаліст з операційно-касової роботи

з 07.2014 по 05.2015 (10 місяців)
ПАТ "Альфа-Банк", Львов (Фінанси, банки, страхування)

операційно-касове обслуговування фізичних осіб; продаж банківських продуктів; надання повного спектру консультацій по банківських послугах для фізичних осіб

Менеджер з продажів

з 04.2012 по 05.2014 (2 роки 1 місяць)
ПАТ Платинум Банк, Львов (Фінанси, банки, страхування)

Розширення клієнтської бази (кредитний портфель). Залучення та видача кредитів. Консультація, оцінка фінансового стану позичальника, видача кредиту, супровід та моніторинг, робота з простроченою заборгованістю. Залучення контрагентів, ведення переговорів та підписання договорів. Організація та здійснення маркетингових заходів для виконання планових показників.

Кредитний інспектор

з 11.2011 по 04.2012 (5 місяців)
АТ Дельта банк (Фінанси, банки, страхування)

Активне залучення, оформлення та видача споживчих кредитів. Моніторинг та контроль якості кредитного портфелю (прострочка). Виконання планових показників.

Освіта

Національний університет "Львівська політехніка"

Економічний, фінанси, Львів
Вища, з 2010 по 2011 (10 місяців)

диплом магістра

Національний університет водного господарства та природокоритсування

Економічний, фінанси, Рівне
Незакінчена вища, з 2006 по 2010 (3 роки 10 місяців)

диплом бакалавра з відзнакою

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Користувач Internet Windows HCL Notes OpenOffice АБС Б2 IS-Card Oracle Siebel CRM КУБ АБС Cfront

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Французька — середній

Додаткова інформація

Маю орієнтацію на успіх на основі витривалості та готовності до навчання; комунікабельна, цілеспрямована, пунктуальна. Вмію аналізувати та логічно мислити, працювати в колективі, а також швидко приймати правильні рішення самостійно.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: