Сили оборони шукають різних спеціалістів

ILC, міжнародний центр з працевлаштування

Перевірено

Послуги для роботодавців і шукачів

Пошук персоналу, HR

10–50 співробітників

www.ilc.ua

Светлана
+380660000773

Київ, Киев, ул. Олеся Гончара 57-б

Компанія ILC є лідером в Україні у сфері працевлаштування за кордоном. З 2000 року ми пропонуємо українцям можливості працевлаштування та імміграції. Офіси ILC розташовані в містах Київ (Україна), Саскатун (Канада) і Варшава (Польща).

Сфери діяльності агенції

  • Робочі спеціальності, виробництво
  • Управління персоналом, HR

Послуги шукачам

Для кандидатів ILC надає повний спектр послуг: від консультацій з питань працевлаштування та оформлення всіх необхідних документів до підтримки та адаптації в новій країні працевлаштування. Послугами ILC можуть скористатись спеціалісти робітничих спеціальностей з України, Ірландії, Великобританії, країн східної Європи та країн СНД.

Послуги роботодавцям

Для роботодавців ILC надає повний спектр послуг: від консультацій та пошуку персоналу до успішної адаптації працівника в новій країні. Ми пропонуємо ефективні кадрові рішення для наших клієнтів шляхом залучення кваліфікованих іноземних працівників, що дає можливість вирішити питання нестачі спеціалістів на місцевому ринку праці.

Клієнти

ILC пропонує вакансії провідних компаній-роботодавців у сферах металообробки, будівництва, сільського господарства, нафто- та газовидобувна промисловості, транспортних перевезень, готельно-ресторанного бізнесу та в м’ясопереробній галузі.

Додаткова інформація

ILC має ліцензію Міністерства праці та соціальної політики України АВ 519114 від 28.05.2010 року на здійснення посередництва у працевлаштуванні за кордоном.

Поділитись компанією у соціальних мережах