Сили оборони шукають різних спеціалістів

Кадровик, рекрутингова агенція

Перевірено

Послуги для роботодавців і шукачів

Пошук персоналу, HR

менше 10 співробітників

kadrovik.work

Татьяна
(098) 315-61-64

Житомир, вул. Львівська, буд.1, офіс 1

Ми пропонуємо конструктивні і новаторські шляхи вирішення кадрових задач. КАДРОВЕ ДІЛОВОДСТВО: аудит, постановка з «нуля», ведення в режимі аутсорсингу, відновлення. РЕКРУТИНГ - ПОШУК І ПІДБІР ПЕРСОНАЛУ.

Сфери діяльності агенції

  • Управління персоналом, HR
  • Юриспруденція

Послуги шукачам

Рекрутингова агенція «Кадровик» жодних коштів та взносів не бере з кандидатів!

Наші послуги оплачує виключно роботодавець.

Наша задача — пошук спеціалістів та проведення первинної співбесіди

Супровід при проходженні співбесіди з роботодавцем.

Адаптація на новому робочому місці.

Послуги роботодавцям

Рекрутингова компанія «КАДРОВИК» надає клієнтам повний комплекс HR-послуг, ми ведемо проекти з підбору фахівців вищої і середньої ланки, а також галузевих і унікальних фахівців.

Профільна спеціалізація, грамотне використання техніки підбору і унікальна внутрішня база дозволяють нам швидко і якісно закривати вакансії. Для багатьох клієнтів ми стали комплексним провайдером HR-послуг і кадрового супроводу.

Наша компанія надає надійну, високоякісну альтернативу внутрішнім ресурсам для розвитку компаній-замовників і просування на ринку. Ця альтернатива внутрішнім ресурсам має під собою підставу у вигляді великого практичного досвіду, різних ділових зв’язків і конфіденційності.

Додаткова інформація

Чому рекрутингова …

Рекрутингова агенція — це компанія, що надає послуги з підбору персоналу для фірм замовників.

Рекрутингове агентство бере на себе зобов’язання перед роботодавцем щодо пошуку фахівців під конкретну вакансію і отримує винагороду лише від роботодавця.

Кінцевим результатом надання послуги з підбору персоналу є новий співробітник компанії, ефективно виконує свої обов’язки. Кандидат повинен відповідати заявці на підбір, підписаним обома сторонами.

Етичний Кодекс Рекрутера:

Забезпечувати конфіденційність інформації, отриманої від кандидатів і замовників; не допускати розголошення інформації, яка може завдати якої-небудь шкоди; використовувати дану інформацію виключно в процесі надання рекрутингової послуги.

Приймати до виконання замовлення в тому випадку, якщо ми впевнені, що здатні його виконати.

Інформувати замовника про обставини, які можуть перешкоджати якісному виконанню замовлення.

Не приймати від кандидатів винагороду за їх працевлаштування.

Максимально коректно проводити процедуру перевірки рекомендацій таким чином, щоб ні в якому разі не погіршити становище кандидата на теперішньому місці роботи.

Надавати замовникам і кандидатам тільки перевірену і правдиву інформацію.

У своїй роботі не допускати дискримінації за расовими, національними, релігійними, статевими або політичними ознаками і керуватися тільки професійними і психологічними вимогами замовника.

При оцінці кандидатів дотримуватися принципів незалежності та об'єктивності і не застосовувати ніяких спеціальних методів оцінки та обстеження кандидатів, не отримавши на те їх згоди.

Не залучати раніше влаштованих співробітників компанії Клієнта для участі в інших конкурсах протягом обумовленого терміну з часу виконання замовлення.

Зрозуміло і чітко домовлятися з Клієнтом про те, яка інформація про його вакансії і компанії може бути розкрита, а яка ні.

Постійно вдосконалювати свої знання та професійні навички.

Не займатися цілеспрямованим переманюванням співробітників компаній-клієнтів під час роботи над замовленнями інших клієнтів.

Не дозволяти неповажні висловлювання про Клієнтів і конкурентів.

Представляти Клієнту тільки резюме тих претендентів, які пройшли інтерв'ю в РА.

1 розміщена вакансія

Дивитися

Поділитись компанією у соціальних мережах