Сили оборони шукають різних спеціалістів

Івано-Франківський обласний молодіжний центр праці

Послуги для шукачів

Уляна
0342 50 25 25

Івано-Франківськ, вул. Павлика 10, офіс 17

Мета діяльності ДП "Івано-Франківський обласний молодіжний центр праці" - вирішення питань працевлаштування молоді, забезпечення її зайнятості у вільний від навчання час, сприяння розвитку молодіжних ініціатив у трудовій сфері, фахова перепідготовка та підвищення професійної кваліфікації молоді.

Сфери діяльності агенції

  • Управління персоналом, HR

Послуги шукачам

Складання професійних резюме, інформація про наявність вакансій, пошук роботи,
розміщення резюме в інтернет на веб-сайті агентства, підготовка до співбесіди з роботодавцем, організація співбесід, психологічне тестування, курси підвищення кваліфікації, тренінги формування професійних компетенцій. створення бази даних про молодь, яка потребує працевлаштування, та про наявність вільних  робочих місць для молоді у регіоні; дослідження ринку праці в регіоні; пошук місця роботи для молодіжних трудових об`єднань, сприяє організації їх діяльності; заходи на підтримку вітчизняного виробника; міжнародні зв`язки для сприяння навчанню молоді, стажуванню та проходженню практики за кордоном; організацію ярмарків, виставок товарів, вироблених молоддю.

Додаткова інформація

       Створення  Івано-Франківського обласного молодіжного центру  праці (ІФОМЦП)  зумовлене  нагальною потребою непростого бурхливого розвитку економіки  нашого регіону України, яка  вимагає  сучасних знань,  уміння швидко адаптуватись до ринкових умов, активної життєвої позиції, відповідальності; тобто  ранньої соціалізації  молоді.                                                                                                                                                              ІФОМЦП заснований  21.07.2008р. розпорядженням  № 389  голови  Івано-Франківської  обласної  державної адміністрації при управлінні у справах  сім`ї та молоді;  це  спеціалізована державна установа, яка діє на госпрозрахунковій основі.   

Відкриття  ІФОМЦП  відбулось 8   вересня 2008р.  засіданням круглого   столу   «Реальні підходи до вторинної зайнятості».

Центр взаємодіє: з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, внутрішніх справ; закладами освіти, охорони здоров`я, соціального захисту, культури;  громадськими об`єднаннями, підприємствами тощо.

Поділитись компанією у соціальних мережах