Сили оборони шукають різних спеціалістів

Ист-Вест, ПМРК

Перевірено

Послуги для роботодавців і шукачів

Пошук персоналу, HR

10–50 співробітників

eastwestwork.com

Юлия
+38 (067) 329 39 59, +38 (096) 161 38 35

Київ, ул. Соломенская, 5, оф. 701B

Перша Міжнародна Рекрутингова Компанія «ІСТ-ВЕСТ» спеціалізується на масовому пошуку та підбору персоналу без кваліфікації на підприємства за кордон, таком маємо досвід в підборі фахівців будівельної та металообробної сфери.

Сфери діяльності агенції

  • Управління персоналом, HR
  • Інші сфери діяльності

Послуги шукачам

Легальне працевлаштування за кордоном.

Допомога з документами для отримання робочої візи чи інших дозвільних документів.

Складання резюме, підбір вакансії, допомога в підготовці до співбесіди

Послуги роботодавцям

Пошук і підбір персоналу для іноземних роботодавців. Проводимо набір як для масових лінійних вакансій, та і маємо досвід в пошуку вузькоспеціалізованих фахівців.

Клієнти

ПМРК «ІСТ-ВЕСТ» працює виключно з легальними роботодавцями, які працевлаштовують до себе іноземців відповідно до чинних норм законодавства. Серед наших замовників були і є: завод металоконструкцій TTS в Латвії, будівельна латвійська компанія LNK GROUP, СКА., багато польських компаній. Набираємо персонал на заводи холдингу GRAAL, автозаводи FAURECIA, YSP тощо, склади ZARA, ZELANDO, DPD, заклади MCDONALDS тощо.

Додаткова інформація

Перша Міжнародна Рекрутингова Компанія «ІСТ-ВЕСТ» надає послуги з працевлаштування в Польщу, країни Прибалтики. Ліцензія АЕ № 460923 Державної служби зайнятості.

Пропонуємо велику кількість вакансій для фахівців і різноробочих. Надаємо послуги під ключ: від оформлення візи та / або дозвільних документів для роботи до покупки квитків. За свої послуги з кандидатів грошей не беремо!

Поділитись компанією у соціальних мережах