• 19 лютого 2021
  • 1241

Пити вино та отримувати зарплату — шукають дегустатора хорватських вин

Робота віддалена, відгукнутися на вакансію можна жителю будь-якої країни, який досяг повноліття.

Любите провести вечір з келишком напівсолодкого або сухого? Хочете спробувати хорватські вина, зокрема «Дінгач», «Пошип» і «Мальвазію»? Можете описати смак напою, не використовуючи метафор типу «сонце в бокалі»? Тоді вам сподобається пропозиція компанії, що популяризує відпочинок в Хорватії, — стати віддаленим дегустатором хорватських вин. Work.ua розповідає подробиці.

Що потрібно буде робити

  • Отримати «винну посилку» від роботодавця і протягом декількох днів (а краще вечорів) продегустувати кілька видів вина.
  • Поділитися враженнями про кожен з них у формі письмових відгуків.
  • Записати свої міркування про те, як виноробам позиціювати продегустовані вина.
  • Надіслати відгуки та пропозиції роботодавцю.

Що отримає успішний кандидат

Ще більше хорватського вина — в нагороду йому надішлють цілий ящик — і 100 фунтів стерлінгів (приблизно 3 900 гривень). А ще славу та визнання: відгуки й пропозиції кандидата будуть використані хорватськими виноробами для подальшого розвитку бізнесу й популяризації продукції.

Як претендувати на роботу

Відгукнутися на вакансію можна, заповнивши форму на сайті роботодавця. У ній написати, чому ви — найкращий кандидат. Заявки приймаються до 1 березня 2021 року. В якій країні живе кандидат — не має значення, головне, щоб вживання алкоголю вже було дозволене йому законом.

Вважаєте, що ця робота створена спеціально для вас? Відгукуйтеся, і нехай вам посміхнеться удача та бог Діоніс! 😀


Читайте також

4 коментарі

Олексій Поляков 23.02.2021, 13:35
Якби ще англійську мову знати.
Николай Брега 24.02.2021, 01:57
Хорватам передайте, анкету на русском или украинском пусть выставят.
Сергей Туманов, Фэн-шуй 27.02.2021, 08:38
Я тот человек, который Вам нужен, посколько очень тонко ощущаю вкусы, различаю различные тона и полутона холодных и тёплых вкусов, определяю степень тёрпкости и состав букета ароматов, разделяю резкие и нежные вкусы, дегустирую глубоко проникая в суть аромата, определяя духовный смысл и мудрость, которая стоит за вкусом и ароматом.
Николай Брега 28.02.2021, 13:13
Ждем анкету на русском или украинском.

Щоб залишити коментар, потрібно увійти.