Резюме від 18 квітня 2024 Файл

Мартин

Інженер з будівництва, виконроб

Вік:
39 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Поцюрко Мартин Юрійович
Дата народження: 13.04.1985
Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Skype: martin.pocyurko54
Освіта: 2002 – 2008 р. – Національний університет «Львівська політехніка» за спеціальністю інженерна геодезія, картографія та землеустрій, кваліфікація: інженер – геодезист

2023 – по теперішній час - Національний університет «Львівська політехніка» здобуваю освіту ступеня магістра за спеціальністю будівництво та цивільна інженерія.

Професійний досвід:
З 2008 р. - 2012 р. – ОАО «Трест ЗБСМ МК-160» на посаді провідний геодезист.
Обов'язки:
- Топографічні зйомки для різних цілей, масштабу 1:500, 1:1000, 1:2000; - Розбивні роботи;
- нівелювання 2,3 класу;
- Виконавчі зйомки;
- здавання виконавчої документації службі замовника
- робота із супутниковим обладнанням з метою визначення координат точок;
- Складання топографічних планів у програмному середовищі AutoCAD;
- аналіз та коректура наданих геодезичних даних, складання технічних звітів;
- Узгодження зйомки з усіма організаціями;
- Подальший супровід звітів через відділи будівельного контролю або управління Архітектури і т.д.
З найбільших об'єктів останнім часом:
- будівництво залізничної лінії Нарин-Лугокан; РФ(Забайкалля)
- Будівництво залізничної лінії Кизил - Курагіно; РФ (Красноярський край)
- Будівництво зони зберігання військової частини.
З 2012 р. - 2014 р. – ОАО «Трест ЗБСМ МК-160» переведений на посаду виконроба.
Обов'язки:
Керівництво ділянкою дорожнього будівництва, заповнення робочих документів, уміння читати креслення, знання технології будівництва, розбивка траси. Забезпечення виконання плану будівельно-монтажних робіт на ділянці відповідно до робочих креслень, проекту виконання робіт, виробничого плану та нормативних документів. Контроль за дотриманням технологічної послідовності виконання будівельних робіт та забезпечення їх належної якості. Організація приймання матеріалів, конструкцій, виробів, їх складування, облік та звітність. Розстановка бригад і тих, що не входять до їх складу ланок та окремих працівників на ділянці, встановлює їх виробничі завдання, здійснює виробничий інструктаж. Видача нарядів, прийом робіт, оформлення обліку робочого часу, виробітку, простоїв.
З найбільших об'єктів на період роботи в даній організації:
1) Будівництво шляхопроводу в п.Газімур-Заводськ завдовжки 132м.
2) Будівництво залізничного мосту через річку Газімур.
3) Будівництво залізничного мосту в Красноярському краї через річку Кізір довжиною 375 м.
З 2014р. – 2017р. – компанія «ENTER Engineering Pte.Ltd» Узбекистан, проект «Великий Гісар» , на посаді головний геодезист.
Обов'язки:
Керівництво геодезичною групою під час будівництва Облаштування газоконденсатних родовищ у Гісарському районі. Видача та перевірка завдань виконавцям. Розрахунок координат будівель та споруд. Перевірка виконавчо-технічної документації. Співпраця із замовником та тех. наглядом. Польова перевірка правильності виконання геодезичних робіт. Навчання персоналу. Рекомендації для начальства прийому (чи звільненні) працювати. Вивчення нових технологій та процесу виконання робіт у іноземних партнерів.
З 2017 р. – 2019 р. – компанія «ТЕХНОЕКСПЕРТСЕРВІС» Узбекистан на посаді головний спеціаліст технічного нагляду з геодезичних робіт.
Обов'язки:
Інспектор геодезист Технічного нагляду за будівництвом ГПЗ (газопереробного заводу) Кандим у Бухарській області. Перевіряє якість виконання геодезичних робіт. Перевірка виконавчо-технічної документації субпідрядних організацій. Перевірка та моніторинг геодезичного обладнання субпідрядних організацій.
З 2019-2020 р - ТОВ «АРТ БУД СЕРВІС» Україна на посаді гол.геодезист.
Обов'язки:
Усі види геодезичних робіт, у тому числі комп'ютерна обробка даних, стеження за рухом земляних мас (обсяг виїмки та насипу), оцифрування рельєфу, прокладання підземних комунікацій тощо. Ведення об'єкта з нуля, стеження за якістю та правильністю робіт, стеження за рухом ґрунту, виконавчі зйомки та ін. Організація геодезичних робіт на об'єкті, запровадження нових технологій, контроль якості виконання геод. робіт Винесення осей у натуру, контроль опалубки, контроль бетонування підлоги, підрахунок обсягів, складання виконавчих схем, контроль якості робіт. Склади класу А.
З 2020р - 2022р - ПрАТ «ЛСБМУ»№1 Україна. На посаді старший виконроб (нач. дільниці).
Обов'язки:
Аналіз проектно - кошторисної документації, робота з проектними організаціями, коригування проектів та обсягів будівельних робіт та матеріалів, захист виконаних робіт. Будівництво водопроводів, К1, К2, різних діаметрів та труб, ПЕ, ВШЧГ, монтаж запірної арматури, гідравлічні випробування, врізання в діючі трубопроводи. Виконання плану виконання робіт, управління колективом безпосередньо на ділянці робіт. Організація робіт людей та техніки на об'єктах. Контроль отримання будівельних матеріалів, організація розвантажувально-вантажних робіт, забезпечення безпеки матеріалів.
2023р -по теперішній час - компанія GOLD Мандарин . На посаді інженер геодезист .
Обовязки :
Розбивка геометричних параметрів площадок для влаштування благоустрою.
Контроль за відпрацюванням геометричних параметрів буд .майданчика технікою.
Виконавчі зйомки.
Перевірка та моніторинг геодезичного обладнання
Складання виконавчих схем.

Додаткові відомості: впевнений користувач ПК (Word, Exxel, AutoCAD, GeoniCS, CredoDAT).
Працюю з приладами: - Теодоліт, - нівелір; - тахеометри (Leica, Sokkia, Soush). Швидко самонавчаюся. Готовий до відряджень – вахт. Маю права водія за категоріями В, С, С1 та закордонний паспорт. Володію українською, чеською, польською та англійською мовами.
Про себе: наполегливість та самоаналіз у роботі, старанність, відповідальність за якість виконуваних робіт, порядність, комунікабельність, без шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: