Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Сергій

Менеджер, кредитний спеціаліст, бухгалтер, керівник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 04.2007 по 06.2021 (14 років 2 місяці)
ТОВ, Кривий Ріг (Гірнича промисловість)

Організація роботи фірми в області фінансів, оподаткування та звітність – ведення бухгалтерського та податкового обліку всіх операцій підприємства. Організація та забезпечення закупівлі сировини та обладнання необхідного для повноцінної діяльності. Ведення договірної роботи, забезпечення контролю на відповідність цін/розцінок/обсягів/видів робіт, при необхідності підготовка додаткових угод на нові ремонтні роботи. Нарахування та виплата заробітної плати всіх працівників підприємства (приблизно 40-50 осіб). Робота з Клієнт-банком. Фінансове планування діяльності підприємства. Представлення інтересів фірми в різних тендерних процедурах (Ariba та інші). Складання місячних, квартальних та річних звітів в різні державні органи контролю. Всі операції з ПДВ. Контроль діяльності кадрової служби підприємства та при необхідності оформлення всіх необхідних документів для прийому та звільнення з роботи працівників згідно діючого законодавства, а також подача всієї відповідної звітності. Заміщення директора підприємства у випадку необхідності та інші організаційні функції.

Начальник управління кредитних ресурсів

з 07.2005 по 04.2007 (1 рік 9 місяців)
ЗАТ "Інвест-Кредит Банк", Кривий Ріг (Фінанси, банки, страхування)

Контроль кредитування юридичних осіб, також участь у формуванні всіх необхідних документів для проведення кредитування великих позичальників згідно всіх нормативів банку та законодавства. Контроль діяльності співробітників депозитного та кредитного відділів управління, розподіл функцій та обов’язків для ефективного виконання управлінням поставлених завдань. Формування щоденної/місячної/річної звітності в НБУ що стосується кредитного портфелю банка та страхового резерву. Інспектування разом із службою безпеки банка заставного майна. Планування та участь в розробці необхідної нормативної бази для співробітників управління відповідно до поточних змін в діючому законодавстві. Планування та контроль цільових показників ефективності діяльності управління та інше.

Начальник відділення

з 04.2004 по 07.2005 (1 рік 3 місяці)
ЗАТ "Інвест-Кредит Банк", Кривий Ріг (Фінанси, банки, страхування)

Контроль всіх операцій відділення та діяльності співробітників. Залучення нових клієнтів – підписання договорів з магазинами, автосалонами та іншимиорганізаціями на кредитування при купівлі товарів, автомобілів та іншого майна. Проведення кредитування фізичних та юридичних осіб – підготовка всіх необхідних документівдля розгляду на кредитному комітеті банка, огляд заставного майна, складання договорів. За необхідності участь в прийомі та супроводженні депозитних операцій. Контроль за дотриманням нормативної бази при проведенні валютних, касових, депозитних та кредитних операцій. Підписання договорів та всіх документів необхідних для діяльності відділення. Підготовка звітності для керівництва банка та інше.

Економіст з кредитування

з 03.2003 по 04.2004 (1 рік 1 місяць)
ЗАТ "Інвест-Кредит Банк", Кривий Ріг (Фінанси, банки, страхування)

Кредитування фізичних та юридичних осіб – від співбесіди до підготовки повного пакету документів для прийняття рішення по наданні позики, первинне інспектування заставного майна. Участь в міжбанківському кредитуванні – пошук банків клієнтів, підготовка договорів, координація з іншими відділами для проведення такої операції. Формування звітності керівництву банка. Участь в розробці удосконаленої методики проведення кредитних операцій та інше.

Економіст з кредитування

з 05.2001 по 03.2003 (1 рік 10 місяців)
АТ "Ощадбанк", Кривий Ріг (Фінанси, банки, страхування)

Кредитування фізичних та юридичних осіб – співбесіда, збір документів, супроводження кредитних справ, огляд заставного майна. Ведення операцій з пластиковими картками, супроводження, консультування. Залучення нових клієнтів на обслуговування. Консультування клієнтів за різним спектром банківських послуг у відділенні. Формування звітності та інше.

Освіта

Київський національний економічний університет

Фінанси і кредит, Кривий Ріг
Вища, з 1994 по 1999 (5 років)

Два дипломи, "Бакалавр" - після 4 курсів за спеціальністю "Фінанси і кредит", "Спеціаліст" - після 5 курсів за спеціальністю "Фінанси"

Знання і навички

Користувач 1С Водійські права кат. B Аналітичне мислення MS Office Клієнт-Банк M.E.Doc Адаптивність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості
Чесність, відповідальність, комунікабельність, цілеспрямованість, організаційні здібності, вміння вести переговори, добрі аналітичні здібності та швидке освоєння нових навичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: