Резюме від 8 квітня 2024 Файл

Владислав

Шеф-кухар, сушеф

Вік:
28 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Вінниця, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ВЛАДИСЛАВ
СТЕПАНЕНКО
ШЕФ-КУХАР
МОЛОДИЙ, ТАЛАНОВИТИЙ ТА КРЕАТИВНИЙ ШЕФ-
КУХАР. МАЮ ЗАГАЛЬНИЙ ДОСВІД РОБОТИ НА КУХНІ
БІЛЬШ НІЖ 10 РОКІВ. ПРАЦЮЮ З ЄВРОПЕЙСЬКОЮ
ТА УКРАЇНСЬКОЮ КУХНЯМИ.

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
(Telegram, Viber)
ДОСВІД РОБОТИ

Instagram - vladstepanenko13 ШЕФ-КУХАР
Заклад “Аудиторія”
лютий 2023 - серпень 2023

Контроль якості приготування страв.
Робота з постачальниками.
НАВИЧКИ Створення нових страв та подальше впровадження
їх в меню закладу.
Робота з постачальниками. Правильна організація роботи кухні.
Правильна організація роботи Проведення інвентаризації на кухні.
кухні та команди. Створення технологічних карт блюд.
Створення технологічних карт
СУ-ШЕФ
блюд.
Ресторан “Eurocity”
Впровадження нового меню. 2020 - 2022
Контроль за якістю
Контроль якості приготування страв.
приготування страв.
Робота з постачальниками.
Проведення інвентаризації на
Допомога шеф-кухарю в створенні нових страв та
кухні.
подальше впровадження їх в меню закладу.
Контроль зберігання товарів та
Правильна організація роботи кухні.
термінів їх використання.
Проведення інвентаризації на кухні.
Контроль за ефективною
витратою продуктів.
СУ-ШЕФ
Проведення тематичних гастро-
Ресторан “СБН”
вечерь.
2019-2020

Контроль якості приготування страв.
Робота з постачальниками.
Допомога шеф-кухарю в створенні нових страв та
подальше впровадження їх в меню закладу.
Правильна організація роботи кухні.
Проведення інвентаризації на кухні.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: