Резюме від 28 березня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10087528

Продавець-консультант

Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
ПІБ: Трубіна Поліна Владиславівна
Дата народження: 16.07.2000
Номер телефону: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: отримання посади продавця-консультанта
Про себе: маю на меті розвиток у торгівлі, швидко навчаюсь, вмію працювати в команді, володію етапами здійснення продажів, стійка до стресу та люблю вирішувати складні та нестандартні ситуації.

Навчання: 2015-2018 р.р. «Харківський кооперативний торгово-економічний коледж»
Отримала диплом молодшого спеціаліста (з відзнакою) за спеціальністю: «Товарознавство та комерційна діяльність»
2018-2021 р.р. «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Отримала диплом бакалавра за спеціальністю: «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

Досвід роботи: 08.2018 – 11.2018 Торговий дім «Кременчукм’ясо» на посаді мерчендайзера (виконувала роботу з даними торговими точками, слідкувала за викладкою та наявністю товару, мала комунікації з продавцями магазинів).
11.2018 – 02.2019 ТОВ «Верна» на посаді менеджера в оптовій торгівлі (приймала та слідкувала за виконанням заявок з технічного обслуговування від клієнтів, спілкувалась з інженерами, які виконували заявки та з замовниками).
07.2019 – 12.2019 Торговий дім «Кременчукм’ясо» на посаді торговельного представника (працювала з торговими точками та закладами громадського харчування, розширювала асортимент на наявних торгових точках, шукала нових клієнтів та домовлялась про поставки, проводила дегустації товарів та розрахункові операції з клієнтами).
01.2020 – 02.2021 Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба на посаді діловода навчального відділу (працювала з вхідною та вихідною документацією, з дипломами про освіту та архівом).

Додаткова інформація: заміжня, не маю шкідливих звичок

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: