Резюме від 15 травня 2024 Файл

Ірина

Менеджер проєктів

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Приліпко Ірина Сергіївна

Вік: 35 роки, (1988 р.н.)
Місто проживання: Київ
Сімейне положення: заміжня, донька 2013 р.н.
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
У 2017 році отримала ступінь кандидата сільськогосподарських наук зі спеціальності «Лісовпорядкування та лісова таксація».
2005 – 2010 рр. – Національний університет біоресурсів і природокористування України. Спеціальність «Лісове господарство», кваліфікація – Магістр лісового господарства.

Самоосвіта (онлайн-курси):
липень – вересень 2023 року, Англійська мова – рівень В2, Освітня платформа онлайн-освіти Campster.
травень – липень 2023 року, Англійська мова – рівень В1, Освітня платформа онлайн-освіти Campster.
березень – квітень 2023 року, Англійська для початківців. Elementary level (A1-A2), Освітня платформа онлайн-освіти Prometheus.

Навички:
Знання мов: Англійська – розмовна – середньо, письмо – середньо,
Українська – рідна, Російська – вільно.
Комп’ютер: Впевнений користувач, включаючи знання Microsoft Office (MS Word, MS Excel, MS Power Point, Ms Outlook, etc.)
Особисті якості: Відповідальність, самоорганізація, комунікабельність, уміння працювати в команді, вміння структурувати інформацію, досвід складання кошторису витрат, складання договірної та звітної документації, дотримання дедлайнів, увага до деталей, організаційні здібності, водійські права.

Досвід роботи – 12 років.
Посадові обов'язки:
Досвід роботи у підготовці законопроектів до прийняття Верховною Радою України, практиці застосування, впровадження та виконання прийнятих законів або їх окремих положень.
Досвід в організації та проведенні парламентських та комітетських слухань, виїзних засідань комітету, конференцій, семінарів, робочих нарад, «круглих столів» з питань, що належать до його компетенції, підготовка відповідних аналітичних матеріалів.

Січень – вересень 2011 року – помічник-консультант народного депутата України;
Листопад 2011 року – липень 2012 року – спеціаліст 1 категорії секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування;
Липень 2012 року – листопад 2020 року – консультант секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування;
Листопад 2020 року – січень 2021 року – старший консультант секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування;
З січня 2021 року – головний консультант секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування;

Категорія посади державного службовця – «В», ранг державного службовця – 6.
Відзнаки
Подяка Голови Верховної Ради України (2017);
Почесна грамота Голови Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (2016).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: