Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Сергій

IT Project Manager, керівник проєктів

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Інші країни, Київ, Кропивницький, Львів, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Project-менеджер

з 08.2020 по 11.2023 (3 роки 3 місяці)
Beomy Tech, Інші країни (IT)

Веб-студія з розробки додатків та сайтів. Запустив та успішно завершив 7 проєктів. Розробив сценарії керування проєктами для веб-студії розробки, автоматизував робочий простір команди в проєктному програмному забезпеченні, чим скоротив процес розробки до 20% на кожному проєкті в середньому.

Керівник проєкту, маркетолог

з 10.2019 по 08.2020 (10 місяців)
Компанія з виробництва туристичних товарів, Кропивницький (Легка промисловість)

Розробив стратегію просування компанії та бренду з виробництва туристичних товарів, склав план проєкту, організував роботу команди, запусти он-лайн продажі нових продуктів в Європі на 70 днів швидше прогнозованих термінів.

Керівник проєкту

з 12.2015 по 08.2019 (3 роки 8 місяців)
Farmerscan (міжнародний аграрний маркетплейс), Інші країни (IT)

Міжнародний аграрний маркетплейс. Зібрав команду чисельністю 27 осіб. Розробив документацію проєкту. Провів дослідження ринку, брав участь у реєстрації торгової марки, склав технічні завдання для всіх виконавців, розробив автоматичну систему звітності для власника, вивів стартап на ринок Німеччини, розробив презентації для проєкту, провів переговори з інвесторами на першому раунді.

Керівник проєкту

з 04.2014 по 10.2015 (1 рік 6 місяців)
Компанія з продажу торгівельного обладнання, Кропивницкий (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Розробка інтернет-стратегії просування продукції, організація роботи команди, налаштування інтернет-реклами та систем аналітики, оптимізація витрат на рекламу.

Керівник проєкту

з 05.2013 по 12.2022 (9 років 7 місяців)
Власні Інтернет-магазини, Кропивницкий (IT)

Створив і довів до онлайн-продажів 5 власних інтернет-магазинів, проаналізував ринок, розробив маркетингову стратегію, налаштував інтернет-рекламу та успішно запустив продажі кількох груп товарів. Також займався продажами товарів на маркетплейсах України.

Менеджер проєкту

з 08.2011 по 06.2013 (1 рік 10 місяців)
Компанія з продажу Агротоварів і послуг, Кропивницький (Сільське господарство, агробізнес)

Брав участь у виведенні на ринок нового бренду в сфері агротоварів і послуг, створенні та просуванні інтернет-магазину, побудові маркетингової стратегії продажів і виходу на ринок B2B.

Начальник IT-відділу

з 08.1998 по 10.2008 (10 років 2 місяці)
Педагогічний університет, Кропивницький (Освіта, наука)

Почав кар'єру в IT сфері як інженер-програміст. Налаштував і встановив понад 300 комп'ютерів у навчальні аудиторії, брав участь у прокладанні комп'ютерної мережі для всього університету, Керував ІТ-відділом, розробив навчальну програму для навчання роботи на комп'ютері, викладав навчальні курси з ІТ-грамотності, керував ІТ-відділом університету.

Освіта

Харьківський нац. економичний ун-т

Економіка підприємств, Кропивницкий
Вища, з 2006 по 2007 (1 рік)

КДПУ ім. Винниченка

Фізика та математика, Кропивницкий
Вища, з 1993 по 1998 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

WebPromoExperts - Інтернет маркетинг

2017

Самоосвіта, онлайн-курси та тренінги з Проектного менеджменту, маркетингу.

2011-2020

Курси IT Project management від Genius

2016, 2022, 2023

Знання і навички

Google Ads Google Analytics CRM SEO Jira Trello Знание офисных программ Instagram Facebook Планирование Умение анализировать Веб-браузеры SimilarWeb Google Проведение презентаций Redmine Операционные системы CMS Ведение отчетности Интернет-маркетинг Метрика Маркетинговая стратегия ROI KPI Тайм-менеджмент, планирование задач по проекту, контроль. Интернет-маркетинг. Разработка/внедрение маркетинговой стратегии Бизнес-аналитика, измерение конверсии, ROI, KPI SEO, контекстная реклама, SMM, ивент-маркетинг, брендинг. Управление IT проектами, проектными командами (локально+удален.) Знание методологий и циклов разработки программного обеспечения. Понимание принципов работы CMS, сайтов и приложений. Работа в проектных программах Trello, Jira, Redmine, и пр Системы аналитики, измерение конверсии, ROI, KPI Разработка презентаций, бизнес-планов, инвестиционных стратегий IT project management Scrum Agile Team management

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Чим я можу бути вам корисний:
1. Зрозумію усі побажання і примхи замовника або власника і переведу його на мову тех.завдань, зрозумілу команді і розробникам.
2. Складу детальний план проєкту з дедлайнами і завданнями для кожного учасника команди в зручному для команди ПЗ (Trello, Redmine, Jira e. t. c) і формі (Agile, Scrum, Kanban), і з простою інфографікою, зрозумілою замовнику.
3. Якщо потрібно, знайду в команду на аутсорс фахівців, яких бракує (дизайнер, копірайтер, супорт, front- або back-end розробник), під'єднаю будь-які потрібні проєкту сервіси, оперативно вирішу труднощі, що виникли. Розпланую роботу команди та мотивацію для кожного.
4. Складу техзавдання для учасників команди, перевірю їх виконання і терміни, залагоджу всі спірні питання. Проведу Zoom-планерки, Skype-наради, переговори телефоном і E-mail, скоординую дії всередині команди і складу докладні звіти про статус проєкту для замовника (власника).
5. Допоможу в розробці маркетингової та інвестиційної стратегії нового програмного продукту. Складу презентації, проведу переговори з потенційними покупцями продукту та інвесторами.
P.S.: Шукаю стабільний віддалений проєкт або веб-студію для тривалої співпраці. Маю досвід роботи в міжнародних проєктах з віддаленими командами. Розгляну будь-які пропозиції.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: